Liga Campionilor Cum vede Elias Charalambous duelul FCSB cu Maccabi Tel Aviv

Data actualizării: | Data publicării:
Agerpres
Agerpres

FCSB a reușit să se califice în turul al doilea preliminar al Ligii Campionilor, după ce a câștigat și meciul de retur împotriva formației Virtus AC, scor 4-0.



FCSB - Virtus AC, 11-1

Campioana Superligii s-a calificat în turul al doilea preliminar din Champions League, după ce a învins echipa sanmarineză Virtus AC cu scorul de 4-0. Meciul de marți seara a reprezentat doar o formalitate pentru jucătorii „roș-albaștri”, în contextul în care FCSB se impusese în prima manșă cu scorul de 7-1, în deplasare la Virtus AC.

Elias Charalambous, antrenorul celor de la FCSB, Elias Charalambous, a declarat, după ce a obținut calificarea în al doilea tur preliminar, că este bucuros de faptul că formația sa a marcat multe goluri, prefațând totodată partida care îi așteaptă pe elevii săi.

„Azi am arătat un fotbal bun, sunt bucuros că am marcat multe goluri și că am trecut în turul următor al competiției. Avem puțin timp să ne odihnim și să ne recuperăm pentru că peste doar câteva zile vom juca în campionat cu Unirea Slobozia. Azi am încercat să folosim și jucători experimentați, dar și jucători tineri.

Eu sunt mulțumit de toți, am mare încredere în echipa mea. Sigur că avem multe lucruri de îmbunătățit. Nu suntem în cea mai bună formă acum pentru că este doar startul sezonului. Însă vom fi din ce în ce mai bine cu fiecare meci care trece”, a afirmat antrenorul celor de la FCSB.

Charalambous: „Maccabi este o echipă foarte bună, însă și noi suntem o echipă valoroasă”

„Liga Campionilor reprezintă un obiectiv al nostru în acest sezon. Însă, deocamdată, ne concentrăm pe meciul de campionat, iar apoi pe cele care urmează în Liga Campionilor. Vom trata la fel de serios fiecare competiție. Maccabi este o echipă foarte bună, însă și noi suntem o echipă valoroasă. Va fi un meci dificil.

Nu știu dacă există o favorită, va fi un meci echilibrat. Cel mai important lucru este jocul nostru. Am văzut că Maccabi este o echipă organizată, însă trebuie să analizăm jocul ei în zilele următoare. Nu putem vorbi doar de un jucător al lor, ci de întreaga lor echipă", a adăugat Elias Charalambous.

Malcom Edjouma a marcat de două ori în poarta campioanei din San Marino, în timp ce Alexandru Băluță și David Miculescu au înscris celelalte goluri.

CITEȘTE ȘI Maccabi Tel Aviv, viitoarea adversară a FCSB în Liga Campionilor, a câștigat Supercupa Israelului

În turul secund preliminar, formația lui Elias Charalambous va întâlni pe Maccabi Tel Aviv, prima partidă urmând să aibă loc pe teren propriu, pe 23 sau 24 iulie, iar manșa secundă în deplasare, pe 30 sau 31 iulie.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Liga Campionilor




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel