Superliga Romaniei Zeljko Kopic nu se dă bătut. Vrea să fie cât mai aproape de play-off în noul sezon: „Suntem în formă bună”

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Echipa de fotbal din „Ștefan cel Mare” va juca primul meci din noul sezon al Superligii în deplasare, pe terenul celor de la CFR Cluj.



Dinamo București va începe noul sezon al primului eșalon duminică, 14 iulie, unde va întâlni formația lui Dan Petrescu, CFR Cluj, pe terenul propriu al ardelenilor. Meciul este programat la ora 19:00.

Kopic: „Suntem în formă bună, există o energie bună în cadrul echipei”

Zeljko Kopic, antrenorul „câinilor roșii”, s-a arătat optimist înaintea debutului în noul sezon al primului eșalon de fotbal, spunând din nou că obiectivul echipei din „Ștefan cel Mare” va fi apropierea de play-off.

De asemenea, Kopic a spus că elevii săi sunt pregătiți să înfrunte temperaturile extrem de ridicate din aceste zile, fiind adaptați deja la valul de caniculă ce traversează teritoriul țării noastre.

„Începe campionatul...primul joc în fața celor de la CFR Cluj, avem respect pentru oponentul nostru, pentru domnul Petrescu. A făcut multe lucruri bune la CFR în trecut. Nu va fi un meci ușor pentru noi, dar sunt mulțumit de toate eforturile pe care le-au făcut jucătorii în perioada dinaintea startului Superligii. Suntem în formă bună, există o energie bună în cadrul echipei, așa că mă aștept să jucăm un meci bun la Cluj.

Am văzut de ieri că deja echipele au început să lupte, asta e normal...Toată lumea vrea să înceapă sezonul cu bine. Noi știm ne știm istoria anilor trecuți și o să dăm totul să avem sezoane mai bune, mult mai bune din punct de vedere al rezultatelor, caracterizate de o stabilitate mai mare. Vrem să ne îmbunătățim.

Vrem să fim cât mai aproape de echipele care sunt aproape de play-off, vrem să fim acolo, să evoluăm și să arătăm un fotbal mai bun. Să vedem ce ne aduce noul sezon, dar cu siguranță, vrem să fim mai aproape de acele poziții. Câțiva dintre jucători au venit la timp, dar încă așteptăm câteva transferuri. Clubul, eu, toată lumea lucrează, consumă energia și timpul pentru a găsi jucători, pentru a-i analiza. Așteptăm alți jucători pentru mai multe poziții, pentru a avea mai multe opțiuni.”, a spus Zeljko Kopic.

„Vrem să jucăm fotbal, să fim agresivi”

Întrebat cum se vor descurca jucătorii cu valul de caniculă ce acaparează România în ultima vreme, Kopic a răspuns: „Trebuie să ne adaptăm, pentru toate echipele e la fel. În Slovenia am avut parte de vreme bună, a fost mai ușor să jucăm. Dar noi suntem deja de ceva timp în București și cred că jucătorii s-au adaptat deja. E foarte cald, dar trebuie să ne adaptăm la toate și să jucăm. CFR va evolua cu energie, cu multă intensitate.

Ei au o mare ambiție în acest sezon, iar pregătirile noastre constau în a fi foarte pregătiți mental, dar si tactic...Știm ce trebuie să facem, așa că o să începem din prima secundă să ne facem jocul. Vrem să jucăm fotbal, să fim agresivi, să avem același nivel sau un nivel mai bun privind duelurile și să luptăm.”, a spus Zeljko Kopic, în conferința premergătoare meciului de duminică.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel