Superliga Romaniei Zeljko Kopic, mulțumit de victoria cu Unirea Slobozia. Ce jucători a remarcat în duelul de pe stadionul „Arcul de Triumf”

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Echipa Dinamo București s-a impus la limită în fața formației Unirea Slobozia, în etapa a IX-a din Superliga, scor 1-0.



Singurul gol al meciului i-a aparținut lui Cătălin Cîrjan, care a reușit să marcheze în minutul 32, după o pasă a lui Astrit Selmani. Astfel, după meciul de vineri seară, Dinamo București are 15 puncte și a urcat pe locul al treilea în Liga 1. „Câinii roșii” au în continuare cel mai solid atac din campionat, cu 17 goluri marcate în nouă etape. 

La finalul meciului, antrenorul Zeljko Kopic s-a declarat mulțumit de rezultatul final, recunoscând totodată că echipa sa a dat mai mult de 100% pentru a supraviețui în meci, conservând scorul de 1-0 din prima repriză a meciului.

Zeljko Kopic: „Jucătorii noștri au dat mai mult de 100% pentru a supraviețui”

„Este un sentiment plăcut. Știam că va fi un meci dificil pentru că Slobozia este o echipă de luptă. A fost greu pentru că am avut mulți jucători accidentați. Am câștigat meciul din această seară cu inima. Au riscat mult, au încercat să aducă mingea cât mai aproape de poarta noastră. La un moment dat au jucat cu patru atacanți.

Patriche nu a mai jucat de mult, Bani, Cîrjan și Selmani au venit de la națională, nu a fost ușor. Am jucat bine și sunt mulțumit. Olsen este un jucător de calitate, terenul a fost greu, dar stilul său este cel pe care l-am căutat. Este o achiziție importantă pentru noi. 

(n.r. despre golul marcat de Cătălin Cîrjan) O execuție de top, a fost foarte frumoasă. Avem ceva probleme, dar Dennis (n.r. Politic) și Petru Neagu vor reveni de săptămâna viitoare. Raul (n.r. Opruț) a avut ceva probleme, dar l-am avut pe Amzar și a jucat foarte bine. 

Este un sentiment plăcut când nu primește gol, Golubovic a avut câteva parade bune. Important este să ne adaptăm pentru meciurile viitoare și să avem constanță în zona defensivă. Adversarii au fost foarte buni în această seară. Jucătorii noștri au dat mai mult de 100% pentru a supraviețui”, a spus Zeljko Kopic.

Adrian Mihalcea: „Terenul este execrabil, cu tot respectul. Arată a patinoar”

Unirea Slobozia, echipă antrenată de fostul dinamovist Adrian Mihalcea, a ținut să menționeze faptul că terenul stadionului „Arcul de Triumf” are o calitate îndoielnică. Unirea Slobozia a sosit la București după două victorii consecutive în ultimele două etape.

„A fost un meci plăcut, bun, din partea ambelor echipe. Dinamo a avut inițiativa în prima repriză, în a doua am controlat total partida. Am avut și câteva ocazii de gol, dar nu am reușit să înscriem. Am spus de la început că am nevoie ca jucătorii de atac să își aducă aportul, azi nu au făcut-o, dar o vor face. I-am felicitat oricum, mai și greșim.

Dar efortul depus, dominarea, mă fac să cred că pe viitor vor veni din nou rezultatele pozitive. Trebuie să lucrăm mai mult la atac. Dacă defensiv ne-am achitat de sarcini în mare parte, că am făcut două - trei greșeli grave, am rămas datori pe faza de atac. Cândva, vom ajunge la perfecțiune. Noi am venit și am vrut să continuăm seria bună, am avut ocazii, dar nu a fost să fie.

Terenul este execrabil, cu tot respectul. Arată a patinoar. Nu știu dacă ploaia l-a stricat, arăta execrabil și înainte de meci” a spus antrenorul ialomițenilor, după meci. 

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel