Superliga Romaniei Zeljko Kopic, analiză lucidă asupra înfrângerii în fața FCSB

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Dinamo București a fost învinsă în derby-ul din a XIII-a etapă a Superligii, scor 0-2 în fața FCSB.



FCSB a câștigat al șaptelea său derby consecutiv în fața celor de la Dinamo București. Ultimul succes al echipei „câinilor roșii” în acest duel de tradiție datează din februarie 2020 (scor 2-1).

Kopic: „Marea dezamăgire, că nu le-am putut oferi mai mult suporterilor”

„Echipa celor de la FCSB are jucători puternici și cu multă experiență. În meciurile lor precedente, atât în cupele europene, cât și în campionat, au controlat mai mult jocul în comparație cu ceea ce s-a întâmplat în această seară.

Cred că au câștigat acest meci datorită golului reușit de Bîrligea și datorită experienței acumulate în meciurile din cupele europene. Însă consider că deși am pierdut, nu am fost prea departe de nivelul celor de la FCSB.

Cred că am început bine meciul, am controlat jocul și nu le-am dat șanse înainte să deschidă scorul. Pe final de repriză am avut câteva situații de a înscrie, dar deciziile noastre în fața porții nu au fost cele mai bune. În partea a doua am avut un start bun, însă pe parcurs nu am reușit să fim compacți și pe final, când am început să riscăm mai mult, am primit și golul doi, iar meciul s-a încheiat.

Punctele erau importante, însă marea dezamăgire pe care o am după acest meci este că nu le-am putut oferi mai mult suporterilor care au venit azi în număr foarte mare. Îmi pare rău pentru ei.

Să faci greșeli este normal, trebuie să acceptăm acest lucru și să mergem înainte. Toată lumea și-a dorit să câștige și a dat totul pe teren azi pentru ei. Suporterii au venit pentru că au văzut că noi începem să realizăm ceva bun în acest sezon. Acum trebuie să analizăm ce nu a mers, să ne recuperăm și să încercăm să câștigăm următorul meci”, a declarat Zejko Kopic, după meciul de duminică seară.

FCSB a învins Dinamo București cu scorul de 2-0, într-un meci care contează pentru a XIII-a etapă a Superligii, duminică seara, pe Arena Națională din București.

„Roș-albaștrii” au obținut victoria prin reușitele lui Daniel Bîrligea (min. 26) și Alexandru Musi (min. 90+3).

La meci s-au prezentat nu mai puțin de 45.469 de spectatori.

După 13 etape disputate, FCSB se află pe locul 5, cu 19 puncte (fără o rundă disputată), în timp ce Dinamo București se clasează pe 7, cu 18 puncte.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel