Superliga Romaniei Zeljko Kopic a explicat de ce Dinamo nu a câştigat contra lui U Cluj

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Universitatea Cluj rămâne lider şi după etapa a VIII-a. "Şepcile roşii" au câştigat contra celor de la Dinamo, scor 1-0, şi rămân neînvinşi în acest sezon. 



Zeljko Kopic, antrenorul celor de la Dinamo, a explicat care au fost motivele înfrângerii lui Dinamo. 

”În prima repriză am avut ocazii, a fost ocazia lui Cîrjan, dar și altele. Avem nevoie de mai mult curaj în careul advers. Pe parcursul primei reprize, U Cluj a schimbat sistemul și au fost mai ofensivi. După ce am primit golul, ei au gestionat foarte bine pentru că sunt o echipă foarte experimentată. 

Nu pot să fiu mulțumit de rezultat, dar am făcut multe lucruri pozitive. U Cluj are mulți jucători experimentați, noi avem jucători tineri, au nevoie de jocuri. Am ratat multe ocazii, chiar și în a doua repriză. Felicitări celor de la U Cluj pentru cele 3 puncte. 

Este adevărat, ne lipsesc anumiți jucători, bineînțeles că suntem mai periculoși cu Abdallah. Pentru mine, important este că ne-am exprimat bine și am jucat în stilul nostru. Îmi pare rău că nu am luat puncte. 

SuperLiga este o ligă bună, nu te poți duce pe vreun teren și să zici că o să câștigi ușor. Dacă nu ești la cel mai bun nivel nu o să poți să câștigi niciun meci. Trebuie să fim și mai motivați și să ne îmbunătățim jocul”, a spus Zeljko Kopic. 

Cătălin Cîrjan iese la atac: Au tras de timp 

”Ne-am creat foarte multe ocazii. I-am dominat pe adversari. Ei au oprit foarte multe atacuri ale noastre în repriza a doua, prin faulturi repetate. Se vede că au jucători cu experiență.

Nu cred că a fost asta problema. Nu îmi amintesc ca 'U' Cluj să își fi creat ocazii foarte mari. Au făcut multe faulturi și au tras de timp. Nu ne afectează absolut deloc că am pierdut.

Prima repriză a fost foarte bună. Ne-am bucurat de fotbal și ne-am creat o groază de ocazii.

Ne dorim să intrăm în play-off. Suntem o echipă care joacă foarte frumos. Nu cred că sunt multe echipe care să joace un fotbal cum joacă Dinamo”, a declarat Cătălin Cîrjan, la flash-interviu.

Cele două echipe s-au mai întâlnit în principala competiţie internă de 97 de ori, de 52 de ori s-au impus bucureştenii, de 22 de ori au câştigat clujenii, iar alte 23 de partide s-au terminat la egalitate.

Palmares cu U Cluj gazdă: 49 de meciuri - 13 succese U Cluj - 15 remize - 21 victorii Dinamo.

Prima partidă a avut loc pe 19 septembrie 1948, U Cluj - Dinamo 1-1. Golurile au fost marcate de Justin Zehan, respectiv Carol Bartha.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel