Fotbal international Zaire-Emery, super mijlocaşul lui PSG, convocat la naţionala Franţei. Are doar 17 ani

Data publicării:
Facebook PSG
Facebook PSG

Warren Zaire-Emery a fost convocat la naţionala Franţei, deşi are doar 17 ani. 



Mijlocaşul echipei PSG, Warren Zaire-Emery, în vârstă de 17 ani, a fost chemat joi pentru prima dată la prima reprezentativă de fotbal a Franţei de către selecţionerul Didier Deschamps, pentru meciurile cu Gibraltar şi Grecia, în calificările la EURO 2024, unde "les Bleus" şi-au asigurat deja participarea, scrie AFP.

Componentul lui PSG este cel mai tânăr jucător convocat la echipă, după Felix Vial, în 1911. "Am văzut ce poate Zaire-Emery la clubul său, sunt sigur că are toate calităţile să devină un jucător de succes la naţională, chiar dacă va avea concurenţă pe post", a spus Deschamps. "Lipsa lui Aurelien Tchouameni din cauza accidentării de luna trecută nu a condiţionat neapărat prezenţa lui Warren Zaire-Emery la lot", a clarificat selecţionerul, scrie Agerpres.

Franţa va înfrunta Gibraltar pe 18 noiembrie, înainte de a se deplasa în Grecia pe 21 noiembrie, pentru meciurile din preliminariile EURO 2024

Franţa a câştigat primele şase meciuri în Grupa B, unde este lider, şi este deja sigură de calificare.

Lotul Franţei:
Portari: Alphonse Areola, Mike Maignan, Brice Samba
Fundaşi: Jonathan Clauss, Lucas Hernandez, Theo Hernandez, Ibrahima Konate, Jules Kounde, William Saliba, Jean-Clair Todibo, Dayot Upamecano
Mijlocaşi: Eduardo Camavinga, Youssouf Fofana, Boubacar Kamara, Adrien Rabiot, Warren Zaire-Emery
Atacanţi: Kingsley Coman, Ousmane Dembele, Olivier Giroud, Antoine Griezmann, Randal Kolo Muani, Kylian Mbappe, Marcus Thuram. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal international
Tagurile articolului: fotbal franta psg zaire-emery




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel