Fotbal international Yamal și Lewandowski au adus victoria Barcelonei cu Athletic Bilbao, scor 2-1

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Golurile lui Lamine Yamal şi Robert Lewandowski au adus victoria echipei FC Barcelona în meciul de sâmbătă cu Athletic Bilbao.



FC Barcelona obține victoria în a doua etapă

Golurile lui Lamine Yamal și Robert Lewandowski au adus victoria echipei FC Barcelona în meciul de sâmbătă cu Athletic Bilbao, 2-1 pe teren propriu, în etapa a 2-a a campionatului de fotbal al Spaniei.

Lamine Yamal, jucător în vârstă de 17 ani, a deschis scorul în minutul 24. Oihan Sancet a egalat în minutul 42, transformând un penalty. Veteranul Robert Lewandowski, care a împlinit miercuri 36 de ani, a înscris golul decisiv în minutul 75.

Barca, antrenată din această vară de germanul Hansi Flick, a acumulat 6 puncte, după două victorii în tot atâtea meciuri. Bilbao are un singur punct.

Fundașul român Andrei Rațiu, accidentat, nu a fost în lotul lui Rayo Vallecano, care a remizat sâmbătă, 0-0, pe terenul lui Getafe.

Rezultate

Vineri

Celta Vigo - Valencia 3-1

Au marcat: Garcia (23), Aspas (28), Beltran (60), respectiv Lopez (14)

Sevilla FC - Villarreal 1-2

Au marcat: Lukebakio (45+6), respectiv Arnaut Danjuma (2), Ayoze Perez (90+5)

Sâmbătă

Osasuna - Mallorca 1-0

A marcat: Ruben Garcia (55)

FC Barcelona - Athletic Bilbao 2-1

Au marcat: Yamal (24), Lewandowski (75), respectiv Sancet (42 - penalty)

Getafe - Rayo Vallecano 0-0

Espanyol Barcelona - Real Sociedad 0-1

A marcat: Kubo (80)

Duminică au loc meciurile Real Madrid - Valladolid, Leganes - Las Palmas, Alaves - Betis Sevilla și Atletico Madrid - Girona.

Pe prima poziție a clasamentului este Celta Vigo, cu 6 puncte, golaveraj 52, urmată de FC Barcelona, 6 puncte, golaveraj 4-2, scrie Agerpres.

Tatăl lui Lamine Yamal, înjunghiat în plină stradă

Patru persoane au fost arestate după ce l-au înjunghiat pe tatăl tânărului fotbalist spaniol Lamine Yamal. Acesta a fost externat după câteva zile.

Faptele s-au petrecut într-o parcare din localitatea catalană Mataro, la aproximativ 30 de kilometri de Barcelona, în cartierul Rocafonda, de unde este și fotbalistul Lamine Yamal.

„Vă mulțumesc tuturor pentru mesajele voastre de încurajare, mă simt mai bine, vă îmbrățișez pe toți”, a postat pe contul său oficial de Instagram Mounir Nasraoui, tatăl fotbalistului.

Potrivit unei surse apropiate familiei, acesta este acum „în afara oricărui pericol”.

Potrivit cotidianului barcelonez La Vanguardia, incidentul a avut loc după o ceartă în stradă cu un grup de bărbați care se apropiase de tatăl lui Yamal în timp ce acesta își plimba câinele și care s-au întors să-l atace.

Tânărul de 17 ani, care s-a impus într-un an ca unul dintre cele mai mari talente din fotbalul mondial, are obiceiul de a-și celebra golurile formând, cu mâinile sale, numărul 304, ultimele trei cifre ale codului poștal al acestui modest cartier catalan. 

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Fotbal international




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel