Handbal Xavi Pascual ar fi demisionat de la conducerea naţionalei de handbal masculin

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Antrenorul spaniol Xavi Pascual ar fi demisionat din funcţia de selecţioner al naţionalei României de handbal masculin. 



Spaniolul ar fi înaintat deja demisia către preşedintele Federaţiei, Constantin Din. 

“Am o întâlnire cu președintele săptămâna viitoare. Momentan nu mai este nimic de declarat”, a fost reacţia scurtă a selecţionerului Xavi Pascual pentru FANATIK.

România a pierdut toate meciurile de la EURO 2024

"Cu regret, conștientizăm că diferența încă este considerabilă până la locul pe care ni-l dorim, fiind nevoie și de muncă, și de baze sportive pe măsura ambițiilor, de preocupare pentru sport de la vârste fragede, de programe locale și centrale care să îmbogățească baza de selecție și să-i asigure un cadru sănătos de dezvoltare.

România a arătat că se poate ridica la valoarea adversarilor de calibru și să merite respectul tuturor", a transmis FRH pe site-ul oficial.

După EURO, Xavi Pascual spunea că e mulţumit, dar că se poate mai mult 

"A fost important pentru noi să jucăm la un turneu final precum acesta după o pauză de 28 de ani. A fost o experienţă bună pentru jucătorii noştri care au jucat pentru prima oară în cariera lor în faţa a 30.000 de spectatori. Nu a fost uşor, dar eu cred că am arătat că avem capacitatea de a creşte şi că acesta este punctul de la care începem pentru a face o naţională pentru viitor. Eu sunt fericit cu ce am făcut la European, dar cred că se poate mai multLecţia pe care am învăţat-o la European este că aceasta e realitatea noastră. Toată lumea se gândeşte că se poate câştiga împotriva Austriei, dar nu vedem că ei au jucători mai buni ca noi, care joacă în Bundesliga sau în Champions League. Echipa a demonstrat că are capacitate, iar acum avem nevoie de un plan prin care toată lumea să ajute să îmbunătăţim nivelul jucătorilor noştri", a declarat antrenorul la revenirea în ţară. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Handbal





DC Media Group Audience
pixel