Fotbal international Xabi Alonso scrie istorie la Leverkusen. Lider autoritar după a 10-a victorie a sezonului

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Bayer Leverkusen, echipa antrenată de Xabi Alonso, rămâne neînvinsă în toate competiţiile şi conduce campionatul Germaniei. 



Echipa Bayer Leverkusen a rămas în fotoliul de lider al campionatului de fotbal al Germaniei la finalul etapei a 11-a, după ce s-a impus pe teren propriu, cu scorul de 4-0, în faţa formaţiei Union Berlin, obţinând a zecea victorie de la debutul acestui sezon.

Golurile "farmaciştilor" au fost marcate de Alex Grimaldo (23), Odilon Kossounou (57), Jonathan Tah (73) şi Nathan Tella (83).

Fostul internaţional spaniol Xabi Alonso, antrenorul lui Bayer Leverkusen, a reuşit cu această ocazie să egaleze recordul stabilit de compatriotul său Pep Guardiola în Bundesliga cu Bayern Munchen, în 2015-2016, în care a acumulat 31 de puncte din 33 posibile, după primele unsprezece meciuri ale sezonului.

Leverkusen a cedat doar două puncte în actuala ediţie a campionatului german, în partida încheiată la egalitate cu Bayern Munchen (2-2) pe Allianz Arena, la jumătatea lunii septembrie, scrie Agerpres.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal international
Tagurile articolului: bundesliga leverkusen lider xabi alonso




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel