Superliga Romaniei Viorel Moldovan, mesaj clar: Zvonuri care creează impresia unei inconștiențe financiare la Rapid

Data actualizării: | Data publicării:

După ce s-a zvonit că Rapid îi va plăti 800.000 euro la semnătură lui Aaron Boupendza, Viorel Moldovan, preşedintele clubului, a făcut mai multe clarificări şi a dat un mesaj clar. 



"Am observat că în ultima vreme ajung în spațiul public sume exagerate în legătură cu transferurile realizate de club. Aceste zvonuri creează impresia unei inconștiențe financiare la Rapid, ceea ce este complet neadevărat.

Dacă în ultima vreme am auzit despre sume de 1,5 milioane pentru rezilieri de contracte, acum aflăm că am oferit 800.000 de euro la semnătură. Ne-ar fi plăcut, dar nu suntem acolo încă.

Rapid plătește bine, fondul de salarii e cu siguranță între primele trei din campionat, dar în niciun caz nu abuzăm de astfel de plăți extravagante.

În acest context, vreau să asigurăm suporterii că la Rapid există confidențialitate financiară și că așa este sănătos, ca în acest climat de competiție, înțelegerile dintre club și jucători legate de salariile și bonusurile lor să fie confidențiale.”, a transmis Viorel Moldovan pe site-ul clubului. 

Victor Angelescu a confirmat că Rapid NU îi dă 800.000 euro lui Boupendza 

Victor Angelescu, acţionarul minoritar al celor de la Rapid, a explicat la Fotbal Club toate detaliile despre transferul iminent al atacantului gabonez, în contextul în care cei de la Zamalek au anunţat pe contul lor de Facebook transferul atacantului. 

"Eu vă spun ceea ce ştim noi. El nu a semnat niciun contract cu Zamalek. Noi am negociat cu el, avem totul agreat, aşteptăm ca jucătorul să îşi ia viza şi să ajungă în România. Mai multe de atât nu ştim. Nu a semnat încă cu noi. Ce pot spune este că el şi agentul ne spun că nu au semnat nimic cu cei de la Zamalek. Eu ştiu că el e decis să vină aici, îl aşteptăm. Când va semna contractul, va deveni jucătorul nostru. Dacă se răzgândeşte, nu avem ce face. 

Apropo de prima de instalare de care s-a scris, 800.000 euro, e falsă. Nu avem cum să plătim aşa ceva, nu are nicio legătură cu realitatea. Plătim o primă de instalare, evident, pentru că vine liber de contract, dar e departe de suma de 800.000 euro care s-a vehiculat. E normal ca unui jucător bun care vine liber de contract să îi plăteşti o sumă de instalare, pentru că nu ai costuri de achiziţie. Dar în niciun caz nu plătim 800.000 euro", a explicat Victor Angelescu. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel