Superliga Romaniei Viorel Moldovan anunţă noi transferuri la Rapid. "Vrem să avem o echipă cât mai competitivă"

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Viorel Moldovan, preşedintele Rapidului, anunţă că vor mai fi făcute 2-3 transferuri la echipă în perioada următoare. 



Până acum, Rapid i-a transferat pe Cristi Manea, Timotej Jambor, Filip Blazek, dar şi pe Luka Gojkovic. Viorel Moldovan anunţă însă că vor mai fi făcute câteva transferuri, pentru a acoperi toate posturile deficitare. Acesta a comentat şi ţintarul Ligii 1. Rapid debutează în noul sezon în deplasare cu UTA Arad. 

"Începem în forţă. Avem un program greu, dar până la urmă de asta ne pregătim. Aşteptăm competiţia cu nerăbdare, indiferent de numele adversarului. Trebuie să fim pregătiţi din toate punctele de vedere. 

Nu am avut preferinţe, până la urmă acesta a fost ţintarul pentru noi. De asta suntem în stagiul de pregătire, pentru a ne pregăti cât mai bine şi a începe în forţă. Plouă aici în cantonament, sper să fie belşug pentru Rapid în noul sezon. Cantonamentul decurge bine, procesul e normal. Avem şi un meci amical contra unei echipe din Polonia, un adversar puternic. 

Totul a fost perfect până în momentul de faţă, implicarea este totală din punct de vedere al jucătorilor, se pregătesc foarte bine. Metodologia a fost schimbată odată cu venirea lui Neil, se lucrează intens şi sper să arătăm cât mai bine la începutul sezonului, dar şi pe parcursul campionatului. 

Per total, de transferuri sunt mulţumit. Mai avem de acoperit două-trei posturi, ca să ne putem închide din acest punct de vedere. Suntem în discuţii cu anumite elemente pentru a le aduce şi a completa lotul, ca să avem o echipă cât mai competitivă", a declarat Viorel Moldovan. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei





DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?