Echipa nationala Victor Pițurcă știe care au fost lipsurile echipei naționale: „E inadmisibil pentru fotbalul românesc”

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Antrenorul român a analizat jocul echipei naționale a țării noastre contra selecționatei Olandei, scor 0-3, spunând care sunt problemele din fotbalul românesc.



Victor Pițurcă: „Nu dau vina pe selecționer. E o problemă a fotbalului românesc”

Fostul selecționer al echipei naționale, Victor Pițurcă, a declarat că una dintre problemele formației „tricolore” a fost lipsa variantelor de fundași stânga, reprezentând o problemă a fotbalului românesc, totodată Edi Iordănescu neavând alte variante.

„Olandezii au făcut ce au vrut în flancul nostru stâng. Apoi, chiar dacă nu s-a jucat prea mult pe partea lui Gakpo, este inadmisibil să-l lași pe Rațiu nedublat, în duel unu contra unu cu Gakpo. Ducem lipsă de fundaș stânga.

E inadmisibil pentru fotbalul românesc să mergem la EURO doar cu un fundaș stânga de meserie, Bancu, suspendat de la meciul cu Olanda. Nu dau vina pe selecționer. E o problemă a fotbalului românesc. Nici Mogoș nu poate să joace fundaș stânga”, a spus Victor Pițurcă.

„El e cel mai indicat antrenor în acest moment”

Despre rămânerea lui Edward Iordănescu la echipa națională, Pițurcă a spus că o caracteristică a antrenorului în vârstă de 46 de ani este aceea de a schimba mereu echipa pe care o antrenează: „Nu știu ce să zic, ăsta este stilul lui. El peste tot pe unde a fost a stat puțin și a plecat. Pentru echipa națională este clar că cel mai bine ar fi ca Edi Iordănescu să-și continue munca.

Cunoaște foarte bine jucătorii, are o anumită relație cu ei. El e cel mai indicat antrenor în acest moment. Acum depinde de el. El știe foarte bine ce are de făcut, pentru el și familia lui. Am văzut că a implicat familia în chestia asta. Eu sper să rămână”, a mai spus Pițurcă, potrivit Fanatik.

CITEȘTE ȘI „Dorinel, selecționer”. Variantele pentru un nou antrenor la echipa națională, după incertitudinea rămânerii lui Edi Iordănescu

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Echipa nationala




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel