Fotbal international Victor Osimhen a respins "o ofertă nebună" din Arabia Saudită. Cele două tricouri din Premier League pe care le are

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Nigerianul Victor Osimhen, legitimat la Napoli, a vorbit despre oferta nebună din Arabia Saudită pe care a refuzat-o în vară, dar şi despre cele două echipe pe care le urmăreşte din Premier League. 



"Am respins o ofertă nebună din Arabia Saudită", a declarat Osimhen într-un podcast, potrivit jurnalistului italian Fabrizio Romano. "Sincer să fiu, nu m-am gândit nicio clipă la a pleca vara trecută, pentru că Napoli voia să mă păstreze. Dar când a venit oferta din Arabia Saudită, a fost imensă. Recunosc, a fost greu să o resping. Şi cu cât spuneam nu, cu atât creşteau oferta. Am fost pe principiul: Wow! Mi-ar fi schimbat viaţa şi nu au renunţat. Dar le-am mulţumit celor de la Al Hilal şi am spus că rămân la Napoli", a mai declarat acesta. 

Care sunt cele două tricouri din Premier League pe care le are 

"Nu am o echipă favorită din Premier League, dar am două tricouri de acolo, pe care mi le-a dat fratele meu: Chelsea şi Manchester United. Mulţi prieteni de-ai mei sunt fani Chelsea, mai puţini ţin cu Man United. Evident, însă, Premier League este cel mai apreciat campionat de către jucătorii africani. E un campionat uriaş", a mai declarat nigerianul. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal international




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel