Superliga Romaniei Victor Dican şi Eduard Radaslavescu, prezentaţi la Farul Constanţa

Data publicării:
Facebook Farul Constanţa
Facebook Farul Constanţa

Farul Constanţa a oficializat transferurile lui Victor Dican, de la FC Botoşani, şi Eduard Radaslavescu, de la Farul Constanţa. 



Clubul de fotbal Farul Constanţa i-a transferat pe Victor Dican şi Eduard Radaslavescu, mijlocaşi care au evoluat în sezonul precedent la FC Botoşani, respectiv FCSB, informează gruparea dobrogeană pe site-ul său oficial.

"Farul Constanţa şi FC Botoşani au ajuns la un acord privind transferul jucătorului Victor Dican la formaţia noastră, cu care a semnat un contract valabil pentru trei ani", se arată pe site-ul citat.

"Mă bucur că am reuşit să semnez cu Farul. E clar că am fost interesat să vin în momentul în care am auzit că domnul Hagi mă doreşte. E un proiect care mă atrage şi de abia aştept să joc. Este o provocare pentru mine pentru că am ajuns la o echipă cu alte obiective. Sunt pregătit să lupt şi să demonstrez că pot ajuta echipa", a afirmat Dican.

În vârstă de 23 de ani, Dican este născut la Rm. Vâlcea, evoluează ca mijlocaş central, iar până să ajungă la FC Botoşani a mai jucat pentru Universitatea Cluj. A disputat până acum 158 de partide în toate competiţiile în România (Superliga, Liga a II-a şi Cupa României), în care a marcat 16 goluri şi a reuşit şi 9 pase decisive.

Radaslavescu revine la Farul după doi ani la FCSB

De asemenea, gruparea condusă de Gheorghe Hagi l-a transferat definitiv pe Eduard Radaslavescu. Revenit la Farul, el a semnat un contract valabil pentru următorii trei ani. "Sunt foarte fericit că am revenit acasă. Mă întorc cu gânduri foarte bune, sper să ne îndeplinim toate obiectivele şi să fie un an bun. Revin aici după doi ani, multe lucruri s-au schimbat în bine la club. Oricum, acasă e cel mai bine", a declarat Radaslavescu.

Născut la 30 iulie 2004 la Orşova, Radaslavescu este un produs al Academiei Hagi, el evoluând pentru naţionale U16, U17, U18, U19 şi U20 ale României.

Mijlocaşul a disputat deja 73 de partide la seniori în toate competiţiile. Pentru Farul a disputat 26 de partide în perioada octombrie 2021-august 2022. Este campion cu Farul în sezonul 2022-2023 şi cu FCSB în 2023-2024. A câştigat, de asemenea, Supercupa României cu FCSB în 2024, scrie Agerpres.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel