Superliga Romaniei Victor Dican pleacă la Farul Constanţa. Mutarea, confirmată de Bogdan Andone

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Farul Constanţa face un transfer spectaculos în această vară şi îl ia pe mijlocaşul Victor Dican, de la FC Botoşani, unul dintre cei mai interesanţi tineri jucători din Liga 1. 



Mutarea a fost confirmată de antrenorul Bogdan Andone la finalul partidei amicale cu Ceahlăul Piatra Neamţ, câştigată cu scorul de 2-1 de elevii săi. 

“Avem un lot destul de subțire. Probabil vor mai fi plecări. Probabil va pleca Dican la Farul. Mai avem nevoie de trei-patru jucători ca să avem posturile dublate, să avem și alte soluții. Sunt mulțumit (n.r de noile transferuri). Au nevoie de timp să se acomodeze cu echipa, cu orașul, cu campionatul nostru. Nu va fi simplu și nu se va face peste noapte. Important e că au atitudine bună, sunt implicați, își doresc să se integreze în echipă și cu siguranță vor aduce un plus de calitate și stabilitate", a declarat Bogdan Andone, conform BT Online

Când echipa era în cantonament, Victor Dican a spus că îşi doreşte să se transfere în această vară. 

"Sunt discuţii cu mai multe cluburi, şi din afară, şi din ţară. Mi-am spus punctul de vedere faţă de conducere şi de staff. E clar că îmi doresc să fac pasul spre un nivel mai bun, dar aştept să fie o ofertă care să mă mulţumească şi pe mine, dar şi clubul", a declarat Victor Dican. 

FC Botoşani debutează în Liga 1 cu Oţelul Galaţi 

"Doi adversari dificili în primele etape. Jucăm pe teren propriu primul meci, e un detaliu important, dar întâlnim un adversar extrem de dificil, de agresiv. E un joc acasă şi va trebui să facem tot posibilul să câştigăm. 

În a doua etapă jucăm la Iaşi, un derby al Moldovei, o rivalitate. Dar cel mai important e meciul din prima etapă, după care vom avea timp să pregătim şi jocul din a doua etapă. Cel mai important e să câştigăm puncte", a declarat Bogdan Andone. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel