Superliga Romaniei Victor Angelescu, mesaj pentru Cristiano Bergodi cu o zi înainte de reluarea campionatului. "Nu a avut niciodată postul ameninţat, dar..."

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Victor Angelescu, acţionar minoritar al lui Rapid Bucureşti, a vorbit despre obiectivele pe care le are echipa odată cu reluarea campionatului şi i-a transmis un mesaj lui Cristiano Bergodi. Când ar putea fi dat afară italianul? 



Întrebat dacă cei din conducerea clubului i-au cerut lui Cristiano Bergodi să reducă din distanţa de 11 puncte faţă de FCSB până la intrarea în playoff, Victor Angelescu a spus că "nu există un imperativ, dar trebuie să arătăm altfel. Cred că ne-am întărit foarte bine. Nu am tras nicio linie, avem încredere în Cristiano". 

"Nu a avut niciodată postul ameninţat, dar..."

"O să tragem linie în momentul în care avem un obiectiv şi vedem dacă l-am îndeplinit sau nu. Nu a avut niciodată postul ameninţat, dar asta nu înseamnă că nu ne dorim să începem cât se poate de bine, pentru că am terminat anul şchiopătând. Am şi transferat nişte jucători valoroşi, au şi revenit unii dintre cei accidentaţi. E normal să ne aşteptăm să arătăm altfel", a mai spus Victor Angelescu la Orange Sport. 

Bergodi, surprins de un jucător în Antalya 

”Rezultatele nu au fost așa bune, dar e important că am terminat fără accidentări. Am văzut la treabă jucătorii noi, e normal că suferim, am făcut antrenamente intense. Sunt jucători buni cei veniți.

Rrahmani m-a surprins plăcut, nu are frică, s-a descurcat bine, mi se pare că e revenit complet. Nu pot să vă dau primul 11, nu știu care dintre fotbaliștii transferați o să fie din primul minut cu Craiova.

Trebuie să arătăm ca o echipă care luptă pentru titlu sau locurile fruntașe. Pentru moment, Moldovan e portarul nostru. O să vedem ce se întâmplă în zilele viitoare.

Normal că pentru noi ar fi o pierdere, dar o să fim pregătiți dacă se întâmplă ceva. Avem variante dacă pleacă”, a declarat Cristiano Bergodi, la aeroport, la întoarcerea din cantonament.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel