Superliga Romaniei Victor Angelescu îi dă replica lui Marian Iancu. "Ce ne spune de fapt să facem? Să ajungem ca Poli Timişoara? Niciodată nu o să facem asta"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Victor Angelescu îi răspunde lui Marian Iancu, fostul patron al lui Poli Timişoara, după ce acesta a criticat modul în care este condus Rapid Bucureşti. 



"Avem un fost patron de echipă, care e şi rapidist, şi care are foarte multe comentarii la adresa noastră", a spus Victor Angelescu în emisiunea Suflet de Rapidist de la Fanatik. Întrebat de Robert Niţă dacă se referă la Marian Iancu, Victor Angelescu a spus că "mă refer clar la domnul Iancu. Nu mă deranjează ce spune, pentru că mai ales dacă eşti rapidist, ai opinia ta. Şi îl cred că e rapidist. Dar e diferenţă de la cer la pământ, nici măcar nu ar trebui să aibă dreptul să vorbească". 

Ulterior, Angelescu a explicat de ce, în opinia sa, Marian Iancu nu ar trebui să îşi dea cu părerea despre managementul clubului Rapid Bucureşti, dar şi de ce stilul de conducător al lui Marian Iancu nu se potriveşte în Giuleşti. 

"Un om care nu a realizat nimic, a îngropat un club, a făcut datorii de zeci de milioane la clubul ăla, nu are niciun succes sportiv... să vii să comentezi la ce se întâmplă la Rapid pentru că nu se întâmplă ce ai crede tu... Este o prostie să crezi că pe termen lung se poate trăi aşa. Un club care la un moment dat nu ajunge să se susţină singur va muri, nu contează cine investeşte. Oricât de mulţi bani ar băga domnul Şucu, sau domnul Becali, sau oricum s-ar numi investitorul, dacă acel club nu ajunge să se susţină singur fără să mai ia bani de la acel patron, acel club va muri la un moment dat. Câţi bani poţi să bagi? La un moment dat, investitorul zice stop. Suporterii trebuie să vrea ca clubul să producă bani, nu să vină investitorul cu banii. Asta este de fapt ceea ce vrem să facem.

Şi oricum, dacă punem investiţiile în baza sportivă, dl Şucu a băgat mai mulţi bani la Rapid decât a băgat dl Iancu la Timişoara. Îmi pare rău, dar doar bazele sportive fac peste 10 milioane de euro. Dânsul are băgaţi şi minimum 7-8 milioane de euro în Rapid. Deci 18 milioane de euro de când a venit la club. Aceşti bani sunt în plus faţă de toate transferurile pe care le-am încasat. Aceşti bani de care spun eu, plus vreo 4 milioane de euro pe care i-am băgat eu, sunt pe plus. Firma are capital social 10 milioane de euro, 50 milioane RON, plus bazele sportive. Sunt 20 de milioane de euro, plus, minus, băgaţi la Rapid. E negru pe alb. Ce spune dânsul e probabil mai mult ca să îşi facă reclamă. Ne spune ce a făcut dânsul când a venit la Timişoara. Dar ne spune de fapt să facem ce? Să ajungem ca Poli Timişoara, să nu mai existăm? Niciodată nu o să facem asta. Noi ştim planul pe anii viitori, vrem să ajungem în Cupele Europene, vom băga mai mulţi bani, şi eu şi domnul Şucu. Dar e clar că avem un plan ca la un moment dat acest club să se susţină singur. Să fie de sine stătător. Abia atunci ştim că Rapidul nu va mai trece prin ce i s-a întâmplat", a mai declarat Victor Angelescu. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel