Fotbal international Vești proaste pentru Real Madrid. Cât timp va fi indisponibil Vinicius Junior care a suferit o ruptură musculară

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Fotbalistul brazilian Vinicius Junior a fost supus unor teste medicale la Madrid care au evidenţiat o ruptură a bicepsului femural de la piciorul stâng, care îi afectează tendonul distal.



Prin urmare, nu va mai putea disputa restul de meciuri pentru Real Madrid până la finele lui 2023, urmând să fie indisponibil între opt şi zece săptămâni, informează agenţia EFE.

'Dupe testele efectuate astăzi jucătorului nostru Vinicius Junior, de către serviciile medicale de la Real Madrid, el a fost diagnosticat cu o ruptură de biceps femural cu afectarea tendonului distal de la piciorul stâng', a transmis clubul madrilen într-un comunicat dat publicităţii. Vinicius s-a accidentat în meciul disputat cu echipa Braziliei în faţa Columbiei (1-2), joi, în preliminariile Cupei Mondiale.

Întors în capitala Spaniei, el a fost supus unui examen RMN care a confirmat această leziune. Jucătorul brazilian este la a doua accidentare în acest sezon, după ce a mai suferit o ruptură musculară la bicepsul femural de la piciorul drept, în luna august

dcsport Team | Categorie: Fotbal international
Tagurile articolului: 2023 indisponibil real madrid vinicius jr




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel