Superliga Romaniei Veşti bune despre Borisav Burmaz, după accidentarea din meciul Rapid - Sepsi

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

FC Rapid a remizat, scor 2-2, cu Sepsi OSK, pe teren propriu, dar giuleştenii au trecut prin momente de spaimă după ce Borisav Burmaz a fost dus la spital direct de pe teren.



Atacantul giuleştenilor a rămas întins pe gazon după un duel la mijlocul terenului cu Denis Ciobotariu şi a trebuit să fie scos pe targă şi dus direct la ambulanţă. Lovitura primită de acesta în zona spatelui părea să fie una care îl va scoate din circuit săptămâni bune, dar concluziile medicilor au fost dintre cele mai bune. 

Burmaz a fost transportat de la stadion la Spitalul Militar din Bucureşti, unde medicii i-au făcut o radiografie la spate. Din fericire, accidentarea nu este una gravă, ci mai degrabă o contuzie la spate, la nervii musculari. De altfel, şi Borisav Burmaz se simţea deja mult mai bine când a ajuns la spital, transmite Digisport

Denis Ciobotariu i-a cerut scuze public lui Burmaz 

Fundaşul celor de la Sepsi a explicat ce s-a întâmplat la faza în care l-a accidentat pe Burmaz şi i-a cerut scuze public atacantului. 

”Am avut foarte multe ocazii. Am făcut o repriză a doua foarte bună, cum nu s-a mai întâmplat de mult timp. În prima parte a jocului, chiar nu pot să îmi explic cum le-am dat așa repede gol. Mingea s-a bâlbâit pe acolo și a intrat în poartă.

Știam că Rapid este într-o situație mai puțin bună și am profitat. Veneau după meciuri în care nu au cunoscut victoria. Ne bucurăm că am făcut un joc bun și că am luat un punct în Giulești. Aici se câștigă greu.

E un început bun pentru noi. Am demonstrat și astăzi că se poate juca și atunci când avem absenți.

(n.r. Ce s-a întâmplat la contactul cu Burmaz?) El s-a oprit destul de brusc și eu m-am dus cu genunchiul în spatele lui. Nu a fost nicio intenție. Îmi cer scuze lui Burmaz, pentru accidentare”, a declarat Denis Ciobotariu, la flash-interviu.

Claudiu Petrila, supărat după meci. "Să prindem playoff-ul, la cum jucăm..."

”Ne-au călcat în picioare, n-am legat 3 pase tot meciul. Un egal norocos. În afară de gol, am alergat doar după minge. Nu știu cum o să ieșim din această pasă proastă, dar cumva trebuie s-o facem.

Nu trebuie să cerem timp, nu putem să batem pe nimeni, nici măcar în Giulești. Nu pot să-mi dau cu părerea, vom vedea dacă vom schimba ceva sau vom merge pe același sistem.

Secunzii au fost pregătiți, dar ne-a lipsit Mister și sper să fie lângă noi la următorul meci. Sunt și eu acolo cu o parte de vină, știu că pot să fac mai mult, dar cred că e un blocaj psihic la mine.

Titlul... Să prindem play-off-ul! În felul în care jucăm, o să fie greu până la final”, a spus Petrila.

Rapid nu a obţinut nicio victorie în acest start de sezon în Liga 1 şi are 3 remize şi o înfrângere. Inclusiv Daniel Niculae, fostul preşedinte al giuleştenilor, a criticat startul slab de sezon al Rapidului. 

"De ani de zile nu am văzut Rapidul să joace atât de prost! Mă uit la 73%. Și dacă noi găsim 73% posesie pentru o echipă vizitatoare în Giulești, e clar!", a spus Daniel Niculae, la Liga Digi Sport.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel