Superliga Romaniei Vasile Miriuță îi reproșează lui Kopic eșecul suferit de Dinamo în fața Oțelului. „Au făcut o mare neglijență!”

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Oțelul Galați a învins Dinamo București, scor 1-0, în meciul din cadrul etapei a treia a play-out-ul SuperLigii, după un gol marcat la ultima fază a partidei.



Miriuță îl consideră vinovat pe Kopic

Vasile Miriuță a comentat ultima fază din meciul de luni seară, de pe stadionul „Oțelul”. Acesta crede că antrenorul „câinilor roșii” este vinovat pentru golul încasat de Dinamo, întrucât nu a reușit să organizeze mai bine echipa în teren.

„Au făcut o mare neglijență. Și tu, de pe bancă, dau un exemplu acum... Kopic, antrenor. La ultima fază, 0-0, trebuie să ne organizăm mai bine, îi așezi mai bine pe cei care sunt pe respingere.

E inexplicabil să te prindă pe contraatac, la ultima fază! N-ai cum!

Trebuie să te gândești la orice! Nu există că nu te gândești, te gândești la orice”, a spus Vasile Miriuță, potrivit primasport.ro

Zeljko Kopic nu înțelege finalul de meci

„Cred că în majoritatea timpului am controlat jocul. Am avut ocazii. În ultima treime trebuie să reacționăm mai bine... Am făcut totul pentru a câștiga jocul, dar iar am pierdut în prelungiri. E greu să pierzi pe final.

Trebuie să văd și eu jocul să înțeleg ce s-a întâmplat. Evident că atunci când iei gol în prelungiri e o problemă de concentrare.

Cea mai mare problemă o avem în fața porții. Nu reușim să înscriem și să învingem. E aceeași problemă mereu. Totul e în mâinile noastre. Jocul următor e crucial. Trebuie să ne pregătim mai bine și să luăm cele trei puncte.

Cu un rezultat bun, putem să ne ridicăm în clasament. Am pierdut puncte în dese rânduri, ne lipsește un pic și norocul”, a declarat Kopic, după meciul pierdut, de luni seară.

Dorinel Munteanu invită toate echipele, la munte

„Felicit echipa, suporterii care au umplut stadionul, felicit Galațiul. Legat de gol, ce să spun... echipa e bine pregătită, toți jucătorii au reacționat fantastic la săptămâna trecută, foarte grea. Tănasă trebuie să marcheze mai mult. Nu am avut timp să îl felicit, dar oricum nu prea o fac, ca să nu li se urce la cap. Dar merită felicitări toți care au intrat pe parcurs, care au început. Am făcut o partidă foarte bună, tactic și mental. 

(n.r. 3 victorii din 3 în play-out) Din păcate, știți foarte bine că am crezut de la începutul campionatului că vom juca în playoff. Dacă aveam mai mult timp în vara trecută să omogenizez echipa, poate eram în altă parte acum. Dar este ok, s-a văzut un progres constant la echipă, în randament, în agresiv. Jucăm fotbal modern, din minutul 1 până în minutul 90. 

Puteam face cantonamentul de la Vatra Dornei și în Austria, dacă aveam bani. În Turcia nu puteam, că nu e clima potrivită. Dar eu cred că 10 zile la munte nu strică niciunei echipei. Nu dau sfaturi. Eu cred că jucătorul român e foarte talentat, dar trebuie pus la muncă. Nu vreau să ne oprim aici. La fiecare meci e momentul zero. Chiar dacă avem câteva absențe”, a declarat Dorinel Munteanu, după victoria de pe teren propriu.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel