Echipa nationala Varianta de selecționer a lui Basarab Panduru: „L-aș lua și pe el în calcul!”

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

După încheierea colaborării între Federația Română de Fotbal și Edward Iordănescu privind conducerea echipei naționale a României, se dezbat noile opțiuni pentru ocuparea funcției de selecționer.



Panduru: „Trebuie să treci pe la Dorinel...”

Fostul „tricolor” a declarat că Dorinel Munteanu ar trebui să reprezinte o variantă de luat în calcul în ceea ce privește conducerea echipei naționale a României, fiind un antrenor experimentat, contrar internaționalului Cristi Chivu, care nu a antrenat nicio echipă de seniori până în acest moment.

Astfel, Basarab Panduru crede că Dorinel Munteanu este potrivit pentru poziția de selecționer, mai ales după succesele pe care le-a bifat la Oțelul Galați: „Trebuie să îl iei (n.r - în calcul), nu? L-aș lua și pe el în calcul. De ce să nu îl iau?!

Ca să ajungi la Edi (n.r. - Iordănescu), pe la câți te-ai dus? Adică noi băgăm în ecuație pe unii care nu au antrenat la seniori, care au două meciuri pe la seniori, dar pe unul care să câștige campionatul, pe ală nu-l băgăm în seamă. Cum e?! E de-a-ndoaselea!

Dacă nu antrenezi la un meci de seniori, cum e să intri într-o discuție vreodată? N-ai niciun meci la seniori, ești în discuție. Cum intri în discuție, iar Dorinel nu poate să intre în discuție?! Trebuie să treci pe la Dorinel dacă vrei să ajungi la oamenii care nu au antrenat la seniori” , a spus fostul internațional, potrivit Prima Sport.

CITEȘTE ȘI Gică Hagi, o posibilă preluare a echipei naționale? Reacția antrenorului privind plecarea lui Edi Iordănescu

Dorinel Munteanu dorește să își continue proiectul la Galați

„Sincer, nici nu m-a surprins și nici nu vreau să comentez (n.r. despre plecarealui Edi Iordănescu de la națională). Sunt oamenii de la Federație care decid, practic nu a fost o problemă pentru mine. Sunt numai speculații, normal un antrenor trebuie să îndeplinească criteriile impuse de federali.

Până acum au ales bine, cel puțin pe ultimul. Nu mă gândesc, sincer. Fiecare antrenor își dorește să fie la echipa națională, eu deocamdată am treaba mea la Galați. Poate o să-mi vină și mie vremea, dar acum sunt antrenorul echipei Oțelul Galați și punct”, a spus Dorinel Munteanu. 

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Echipa nationala




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel