UEFA Euro 2024 Van der Vaart a înjurat Anglia după eliminarea Olandei de la EURO 2024

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Rafael Van der Vaart, fostul jucător al lui Real Madrid şi al naţionalei Olandei, s-a dezlănţuit după eliminarea de la EURO 2024 în faţa Angliei. 



”Ce echipă de rahat este Anglia! O echipă lentă, care nu a vrut să facă nimic. Are jucători foarte buni pe teren.

Nici noi n-am făcut mare lucru, am avut câteva șanse. Putea fi mult mai mult”, a declarat Rafael van der Vaart, citat de Daily Mail.

Olandezii îl fac praf pe Felix Zwayer după semifinala EURO2024. Îl acuză că a arbitrat pro Anglia

Arbitrul german Felix Zwayer este din nou în centrul unui scandal după semifinala EURO 2024 dintre Olanda şi Anglia. 

De această dată, chiar olandezii îl acuză că a arbitrat părtinitor pentru englezi şi că a acordat un penalty ruşinos naţionalei lui Gareth Southgate. 

Virgil Van Dijk, căpitanul batavilor, a răbufnit la finalul partidei câştigată de Anglia, scor 2-1, în semifinalele EURO 2024. 

"Dacă a dispărut de pe teren, s-ar putea să fie un semn pentru ce s-a întâmplat azi! Nu, nu am cuvinte pentru a comenta arbitrajul. Și nici nu pot descrie durerea după golul primit atât de târziu în meci. Am rămas cu mâna goală și ne doare foarte tare. Am dat totul, dar foarte mult a contat penaltyul dictat la 1-0 pentru noi. Dacă a dispărut de pe teren imediat ce a fluierat finalul și a fugit direct la vestiare, s-ar putea să fie un semn pentru ce s-a întâmplat azi!”, a declarat Van Dijk la finalul meciului. 

Fostul internaţional olandez Pierre van Hooijdoonk l-a criticat şi el dur pe arbitrul german. 

"Anglia trebuie să-i mulțumească lui Felix Zwayer. El chiar trebuie să fie pus pe lista neagră! Groaznic a arbitrat! Putem vorbi pe larg despre faza de penalty, însă dacă vei acorda lovitură de pedeapsă la asta, atunci ajungem să batem loviturile de departajare în primele 90 de minute. Cu adevărat teribil. Și n-a fost singura greșeală. A fluierat confuz și fără acoperire și-n alte situații", a spus fostul atacant al Olandei. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: UEFA Euro 2024




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel