Superliga Romaniei Valeriu Iftime vrea antrenor străin la FC Botoşani. "Mi-a propus Ladislau Boloni un nume"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Valeriu Iftime, finanţatorul celor de la FC Botoşani, anunţă că echipa va avea, cel mai probabil, un antrenor străin. Ar fi vorba de un nume propus de Ladislau Boloni, antrenorul lui Metz. În plus, Iftime dă de înţeles că nu va mai continua la echipă dacă FC Botoşani retrogradează. 



"Cu puțin timp înainte am vorbit cu Ladislau Bölöni și mi-a propus un antrenor. E vorba despre un antrenor străin, nu român. Dar te rog să mă crezi că nu îi pot da încă numele. 

Am discutat și cu Flavius! Dar atât, azi este legătura pe care mi-a făcut-o domnul Boloni și cred că vom avea antrenor străin", a declarat Valeriu Iftime pentru iamsport.ro

"Eu nu pot să stau în liga a doua"

”Nu știu, acum nu mai văd nimic. Și jucători parcă avem, dar o să vedem ce fac. Schimb antrenorul, schimb tot. Să văd dacă pot să fac ceva, dar greu. Foarte, foarte greu. Nu știu dacă, orice tip de acțiune colectivă de a face ceva, reușim să ne construim. Nu cred. Văd peste tot liga a doua. Și, dacă am liga a doua, ce pot să am mai mult? Asta e. Eu nu pot să stau în liga a doua.

Până la urmă, poate că așa e istoria. Eu stau din 2004. Am încercat mai multe. Opt ani în liga a doua. Nu știu cât în Liga 1. Astăzi, Botoșaniul nu poate mai mult. Încerc să mă mai gândesc. O să văd. Nu în seara asta. Sunt dezamăgit. N-am crezut că ajungem aici. N-am crezut că echipa mea joacă cu Dinamo și nu dă un șut la poartă. Nu am crezut. Aveam așteptări. Eram două echipe în suferință.

Joc acasă. Am mai multă ambiție, mai multă răutate, mai multă dăruire, dacă suntem fotbaliști. Din păcate, nu suntem mai fotbaliști decât ei. M-am înșelat că noi suntem mai fotbaliști. Deloc. Ei au fost mai fotbaliști, mai atenți, mai buni. Au câștigat clar 2-0. Ce poți să faci? Nu dai un gol și vrei să câștigi? Acolo suntem. Liga a doua și asta este o istorie care ușor, ușor se conturează cu litere mari", a mai spus finanţatorul moldovenilor. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel