Superliga Romaniei Valeriu Iftime nu concepe ca FC Botoşani să piardă cu Dinamo. "Dacă ne bat, tragem obloanele"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Luni, 18 decembrie, Dinamo Bucureşti merge la FC Botoşani pentru derby-ul subsolului clasamentului. Dinamo şi FC Botoşani ocupă ultimele două poziţii din Superligă şi ambele au uitat gustul victoriei. 



"Ce să facem?! Fotbalul e un joc, câștigă unul, pierde altul. Până la urmă, dacă nu vom mai fi în Liga 1 nu va veni sfârșitul lumii, deși ar fi păcat, pentru noi. Cu Dinamo verificăm ultimul pașaport de a ne mai lupta în acest campionat.

Dacă ne bate Dinamo, gata, închidem, tragem obloanele! Dacă vom câștiga, nu înseamnă că ne putem salva, dar am avea o speranță, că putem juca mai bine.

Totuși, FC Botoșani a făcut ceva prin fotbalul românesc în ultimii ani, jucătorii de aici nu s-au confruntat cu astfel de situații precum cea din acest sezon. 

Am vorbit cu Victor Dican (căpitanul echipei) și cu ceilalți. OK, nu suntem Manchester City, dar le-am atras atenția că pot intra în istoria negativă a clubului ca antieroi. Ca moldoveni tăioși (râde)", a reacționat Valeriu Iftime pentru GSP.ro.

Dinamo nu a mai câştigat de cinci meciuri, iar în ultima etapă a pierdut, scor 0-1, pe teren propriu, cu Universitatea Cluj. De cealaltă parte, FC Botoşani vine după trei remize consecutive, cu FC Voluntari, Rapid şi Farul Constanţa. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel