UEFA Euro 2024 Valeriu Iftime, mesaj pentru tricolori după eliminarea de la EURO 2024

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Valeriu Iftime, finanţatorul celor de la FC Botoşani, a transmis un mesaj elevilor lui Edi Iordănescu după înfrângerea cu Olanda de la EURO 2024, din optimi. 



România a pierdut cu 3-0 duelul cu Olanda, dar tricolorii părăsesc competiţia cu capul sus şi cu aprecierea a milioane de fani. 

"România, capul sus! Deși drumul nostru s-a oprit în optimi, ceea ce am trăit acum la EURO datorită echipei naționale e cea mai mare victorie a noastră. Am adus România în atenția europeană, am ieșit pe primul loc în grupă și ne-am redescoperit spiritul de echipă și unitatea. Timp de 3 săptămâni, inimile tuturor au bătut alături de voi, băieți.

Timp de 3 săptămâni, imnul a răsunat mai puternic ca niciodată în tribune și a strâns laolaltă zeci de mii de români pe care VOI i-ați făcut mândri. Ne-ați dat ocazia să ne bucurăm din nou, iar noi nu putem decât să vă mulțumim pentru asta. Bravo, băieți, bravo românilor pentru susținerea necondiționată de care au dat dovadă!", a scris Valeriu Iftime pe Facebook. 

Generaţia de Suflet s-a născut în ... Andorra

România a fost eliminată de la EURO 2024, scor 0-3, de Olanda, în faza optimilor de finală. Tricolorii spun, însă, că "Generaţia de suflet" nu s-a născut în Germania, în vara anului 2024, ci la începutul preliminariilor, în Andorra. 

”Toată lumea își dorea să ajungem în sferturi. Prea multe nu ar fi de zis. Am început bine, iar după gol au controlat jocul. Nu e normal să lăsăm spații. Olanda este o echipă puternică cu jucători buni. Ele își pot reveni în fazele eliminatorii. Sunt mândru de colegii mei. 

Am făcut ceea ce am vorbit în dimineața meciului în Andorra. Am stabilit că ieșim după fiecare meci fără regrete. Astăzi am strâns mâna și adversarului. Au fost mai buni decât noi. Ne-am privit în ochi în vestiar. Am făcut o treabă bună. Au trecut 24 de ani de când am ieșit dintr-o grupă. Sunt mândru de băieți și de echipă. Sunt mândru că sunt român. 

Fanii ne-am motivat. Sper să fie mândri de noi. Pentru ei am jucat. Suntem conștienți că ceea ce va urma va fi și mai dificil. La anul vor fi preliminarii și cred că eu grupul are tot ce îi trebuie pentru a se califica la Mondial.”, a declarat Nicolae Stanciu, la PRO TV.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: UEFA Euro 2024




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel