Superliga Romaniei Valeriu Iftime: Jucăm fotbal, cred că am avut ghinion/ Andrei Vlad nu e o variantă pentru FC Botoşani. "Nu mi se pare un portar foarte bun"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Valeriu Iftime, finanţatorul celor de la FC Botoşani, este convins că echipa se va redresa, în ciuda rezultatelor slabe din ultimele etape (1-2 cu Hermanstadt, 0-2 cu Petrolul). De asemenea, acesta a spus că nu este interesat de transferul lui Andrei Vlad, de la FCSB, pe care nu îl consideră un portar foarte bun. 



"Deschidem etapa. Cred că arătăm bine, dar eu mereu am crezut asta. Dar având în vedere ultimele noastre meciuri, cel de la Sibiu şi cel de acasă cu Petrolul, Botoşani a jucat fotbal. La Sibiu a greşit portarul odată, iar acasă cu Petrolul speram să mai dureze meciul ca să dăm gol şi de fapt am luat 2. Important e ce le transmite Liviu Ciobotariu băieţilor, eu sper să fie bine. 

Anul ăsta nu am jucat prost, cred doar că am avut ghinion. Şi cu cei de la Galaţi, inclusiv. Poate am avut noroc la Constanţa. Dar chiar am jucat fotbal. E adevărat că dacă mă uit în clasament, mă apucă iar un pic de tristeţe. Dar cred că avem timp să revenim şi am foarte mare încredere în Liviu şi în echipa lui. Ştiu că avem şi un lot bun anul ăsta, faţă de anul trecut, un lot mai unit. 

Ce a făcut Bogdan Andone nu uităm. Am avut un an greu anul trecut, aN venit Bogdan cu transferuri chitite bine, şi am rămas în Liga 1. Numai că rămânerea asta fără perspectivă nu e deloc o poziţie comodă. E foarte greu şi din punct de vedere financiar. Locul ăla îţi dă mai puţini bani de la drepturile TV, îţi fugăreşte jucătorii care ar vrea să vină la FC Botoşani. 

Altfel, sigur, Botoşaniul este pe locul pe care noi îl ştim, asta se spune la TV. Nimeni nu spunea acum 4 ani, când eram în playoff, că suntem pe locul care trebuie. Dar asta este, suntem penultimii în clasament, chiar dacă avem un meci mai puţin disputat. 

Apropo de restanţa cu FCSB, văd că nu se mai programează o dată. Ştiam că e în septembrie, la un moment dat, dar s-a amânat iar. Asta e, nu o să facem noi reguli. Degeaba spun eu când vreau. Ar trebui să ne spună cei de la Ligă când. Dar probabil cei de la FCSB mai amână. Înţeleg că cel mai târziu termen e în noiembrie, la finalul turului. Mai este o fereastră în octombrie. Eu nu pun condiţii, am spus doar că nu aş vrea să jucăm foarte târziu, ci pentru că aveam un calendar discutat cu antrenorul şi cu şefii clubului", a declarat Valeriu Iftime. . 

Andrei Vlad are uşa închisă la FC Botoşani

"Nu am vrut să îl luăm pe Andrei Vlad. Îl avem pe Kukic, care pare în mare formă. El avea o cerinţă de transfer, dar nu a fost ce trebuia pentru noi. A semnat mai departe cu noi. Îl avem pe Pap, mai avem un copil de 18 ani, nu ducem lipsă de portari. Caut un vârf de atac, atât!

Nu mi se pare că Andrei Vlad e un foarte bun portar. Cred că a făcut nişte greşeli colosale acolo la FCSB. Noi acum 3-4 ani, când am fost în playoff, şi am bătut FCSB, Andrei Vlad pur şi simplu şi-a dat mingea în poartă. De atunci nu îl mai iubesc. Nu doar eu, sunt mulţi care l-au notat prost. A rămas corijent la multe meciuri", a mai declarat Valeriu Iftime la Fanatik. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel