Superliga Romaniei UTA şi-a pierdut portarul titular înainte de meciul cu Oţelul. "Aşa suntem noi, stăm până în ultima zi"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Mircea Rednic a anunţat că portarul titular al celor de la UTA Arad nu va fi disponibil la meciul cu Oţelul Galaţi. 



Dejan Iliev s-a accidentat şi nu va putea fi folosit la meciul dintre UTA Arad şi Oţelul Galaţi, din etapa a V-a a Ligii 1. Mircea Rednic anunţă că acum va trebui să pregătească al treilea portar pentru a fi rezervă la acest meci şi spune că "aşa suntem noi, stăm până în ultima zi". 

"Sunt supărat. Azi dimineaţă, Iliev a făcut o ecografie şi are o mică ruptură. Mai e Popa. Acum încercăm să îl facem pe Popescu rezervă, că aşa suntem noi, stăm până în ultima zi. Asta e situaţia. Mai e şi Dumiter, am fost anunţaţi că vineri va fi la antrenament. Nu ştiu care e situaţia lui, voi discuta şi cu medicul, şi cu preparatorul fizic. El spune că e apt, dar nu poţi fi apt după două săptămâni în care ai făcut doar tratament şi ceva alergătură. În funcţie de cum se simte, vom vedea, îi vom face un program. 

În rest, toată lumea e prezentă. 99% jucătorii noi vor fi şi ei cu noi. Toţi vor fi pe bancă, arătăm şi noi altfel. Avem deja două cărţi verzi venite, a treia urmează. Nu sunt probleme. În cursul zilei de vineri se va face, va fi pe bancă. Din punct de vedere fizic, Oulolo e la 90%, s-a antrenat până acum, a fost şi pe bancă la ultimul meci al fostei echipe în Conference League. Am vorbit cu el, arată fit. E foarte bine! Dacă o să fie nevoie, toţi mi-au zis că pot juca cel puţin 45 de minute. Partea proastă e că am avut două meciuri cu Iliev în poartă în care nu am luat gol. Nu am mai avut de mult două meciuri în care nu am luat gol", a declarat Mircea Rednic la conferinţa de presă. 

Se întoarce Florin Iacob la UTA Arad?

Florin Iacob s-a transferat în această vară la Corvinul Hunedoara, club calificat în preliminariile cupelor europene. Cu toate astea, portarul nu a evoluat în nicio partidă şi a fost dat dispărut înainte de primul meci al sezonului, Supercupa României, cu FCSB. Chiar dacă Bogdan Apostu, impresar apropiat Corvinului, a spus că Iacob a fost învoit de Florin Maxim, se pare că cei doi s-ar fi certat la revenirea din cantonament şi astfel s-a ajuns la soluţia despărţirii. 

”A avut niște probleme de familie și a cerut clubului să plece. Nu s-a certat cu Florin Maxim.

Are o problemă personală. Nu e niciun fel de ceartă cu nimeni, nici cu Maxim, nici cu nimeni. El a fost învoit pentru această partidă pentru niște motive care nu se pot dezvălui în direct”, spunea Bogdan Apostu înaintea Supercupei, pentru Digi Sport.

Mircea Rednic, însă, nu ar refuza să lucreze din nou cu portarul Florin Iacob. 

"Niciodată să nu spui niciodată. Nu ştiu dacă va veni. Nu vorbesc sportiv de el. E un tip care nu acceptă concurenţa, deci mi-e greu să cred că se va întoarce aici. Mi-e greu să cred. În situaţia în care suntem noi, vedem. Să vorbim cu medicul, să vedem cum se simte Iliev, şi vom vedea dacă mai aducem un portar. Îl avem pe Popa, a jucat bine în primul meci. Eu am încredere în el. El va fi titular, pentru că nu avem altă soluţie pentru moment", a mai declarat Mircea Rednic. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel