Superliga Romaniei Universitatea Craiova şi-a anunţat fanii prin e-mail că aduce un fundaş dreapta străin

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Universitatea Craiova a ales să anunţe că va transfera un fundaş dreapta din străinătate prin intermediul unui e-mail transmis fanilor. 



„În vară, ne-am angajat față de tine că vei fi informat cu promptitudine atunci când apar noutăți la echipa noastră de suflet, Universitatea Craiova.

A propus o listă scurtă de jucători și, în acest moment, managementul clubului face eforturi pentru a duce cât mai rapid pe unul dintre aceștia. Va fi un fundaș dreapta străin care se va plia pe spiritul și conceptul tactic al Științei, va aduce plus – valoare compartimentului defensiv al echipei și va oferi antrenorului noi soluții în alegerea echipei de start în acest sezon.

Deoarece negocierile sunt în curs, din păcate nu îți putem divulga numele lui, însă ne dorim ca tu să știi că provine dintr-un campionat respectat al Europei și are numeroase calități pe care le considerăm necesare echipei noastre” este mesajul transmis de clubul Universitatea Craiova, pe mail, fanilor săi.

Conform Prosport, alesul ar fi Iago Lopez, fundașul dreapta al lui Alcorcon, din liga a treia spaniolă. Ibericul a mai trecut în cariera sa pe la Mirandes și Logrones. 

Gâlcă e pregătit de duelul cu Poli Iaşi 

„Va fi un meci foarte greu având în vedere că vin după o înfrângere severă la Sibiu. Au schimbat antrenorul, noi trebuie să fim mult mai consistenți în joc, să marcăm mult mai mult și să fructificăm ocaziile pe care le avem, pentru că în ultimul meci ne-am creat ocazii, dar nu am putut lua cele trei puncte. Cu siguranță Iașul cu Emil Săndoi va arăta altfel.

Trebuie să mergem cu încredere, să luăm cele trei puncte, să facem un meci bun și să concretizăm ocaziile pe care le avem în fața porții. Nu pot să spun că am avut timp să pregătesc meciul cu toți jucătorii, pentru că au fost la echipele naționale, dar este un plus de încredere pentru toți.

Au venit doi jucători importanți pentru noi și sperăm să ne ajute în campionatul acesta, pentru că avem obiective mari. Sperăm să intre cât mai repede în ritmul meciurilor. La un moment dat nu mai credeam în transferul lui Cicâldău, dar cei care au lucrat la acest transfer au făcut-o foarte bine și sunt mulțumit că a venit aici. Sper să intre în ritm cât mai repede. Nu pot să spun dacă avem cel mai bun lot anul acesta, dar noi trebuie să arătăm ca o echipă care se bate la titlu.

Jucătorii importanți pentru mine sunt cei care vin de pe bancă, care pun presiune pe așa-zișii titulari. Trebuie să creștem nivelul de joc în toate aspectele și atunci ei sunt foarte importanți. Noi trebuie să demonstrăm prin jocuri bune și constante, trebuie să arătăm în teren tot timpul că suntem o echipă bună, că am făcut transferuri bune. Vor mai veni jucători pentru că avem nevoie. Dacă spunem că vrem titlul, trebuie să aducem jucătorii care să se integreze în ceea ce vrem noi”, a declarat Costel Gâlcă, în conferința de presă dinaintea partidei cu Poli Iași.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel