Superliga Romaniei Universitatea Craiova a achiziționat un nou portar, fost jucător al Oțelului. Oltenii l-au împrumutat pe Lazar la Gloria Buzău

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Clubul de fotbal Universitatea Craiova a anunțat două mutări la echipă.



Pleacă David Lazar, vine Relu Stoian

„Mulțumim, David Lazar! Bine ai venit, Relu Stoian! Goalkeeperul David Lazar a fost cedat la formația Gloria Buzău. Îi mulțumim pentru tot și îi dorim succes în continuare! Relu Stoian a semnat cu Știința un contract valabil pe o perioadă de 2 ani.

Noul nostru goalkeeper a mai evoluat în cariera sa la echipe precum Sepsi OSK, Gloria Buzău și Oțelul Galați. Bun venit în familia Universității Craiova!”, a fost mesajul oficialilor olteni, pe pagina de Facebook.

Transfer important pentru Universitatea Craiova: Alex Cicâldău semnează pe patru ani

După ce a petrecut trei ani în străinătate, Alexandru Cicâldău s-a întors în România, la echipa Universității Craiova. Dorit și de Petrolul Ploiești și FCSB, jucătorul român i-a spus patronului Mihai Rotaru că se va întoarce în Superliga doar dacă poartă tricoul Științei, lucru dezvăluit chiar de către finanțator.

„Cicâldău a spus, înainte să apară în presă discuțiile despre Petrolul, că nu ia în calcul acest lucru. M-a sunat și mi-a spus că nu ia în calcul altceva decât Craiova. Că nu poate veni ca adversar. Cicâldău a fost la Craiova, nu a luat în considerare altă echipă din România. Dacă luăm în calcul legăturile dintre Petrolul și Galata, poate Cicâldău ar fi fost acolo”, a declarat Mihai Rotaru, la ProSport.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel