Fotbal international "Unii oameni cred că sunt Harry Mourinho Potter", afirmă Jose Mourinho

Data publicării:
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Jose Mourinho le răspunde celor care cred că poate face minuni la AS Roma. 



Portughezul Jose Mourinho, antrenorul echipei italiene de fotbal AS Roma, a comentat cu ironie, sâmbătă, exigenţele şi aşteptările legate de funcţia sa, lăudând totodată munca depusă la gruparea "giallorossa", aflat la patru puncte de calificarea în Liga Campionilor, un obiectiv "aproape imposibil", în opinia sa, scrie EFE.

"Unii oameni cred că sunt un vrăjitor, că sunt Jose Harry Mourinho Potter, pentru că nivelul de aşteptare este foarte mare. Suntem la patru puncte de locul patru, ne luptăm pentru ceva care este aproape imposibil dacă vedem nivelul rivalilor noştri, dar vom continua", a declarat tehnicianul lusitan în cursul unei conferinţe de presă, înaintea derby-ului cu AC Milan programat duminică seara pe stadionul San Siro.

"Trebuie să îmi apăr grupul şi să spun că este un grup serios, care lucrează şi suferă. Am pierdut derby-ul cu Lazio (0-1, miercuri în Cupa Italiei), jucăm pentru campionat, suntem la patru puncte de un obiectiv foarte important: mergem pe San Siro cu tot ce avem şi cu certitudinea că băieţii vor da totul", a adăugat el.

Totodată, Mourinho s-a apărat în urma criticilor primite pentru că şi-a luat o zi liberă după meciul cu Lazio.

"'Nu accept în niciun fel ca profesionalismul meu, demnitatea şi inima mea pentru această muncă să fie puse la îndoială. Dacă există un exemplu perfect de profesionalism, eu sunt. Nu am ratat niciodată un meci în mai bine de 20 de ani de carieră, nici un antrenament, pentru mine nu există nici o boală sau proastă dispoziţie", a spus portughezul.

"Din motive pe care nu le voi explica aici, am avut nevoie de o zi liberă şi le-am spus directorului şi proprietarilor, convenind că a doua zi după derby ar fi o zi bună pentru asta. Am stat 15 ore departe de Roma. Mi se pare ridicol să justific asta", a precizat Jose Mourinho, scrie Agerpres.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal international




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel