Superliga Romaniei Unde se afla Daniel Bîrligea când l-a sunat Gigi Becali. „Mi-a plăcut mult. Are personalitate”

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Patronul celor de la FCSB a discutat personal cu atacantul clujenilor, care va urma să facă vizita medicală mâine.



Gigi Becali: „El era la Brăila, acasă”

„Am vorbit chiar eu cu băiatul. Mi-a plăcut de el. Vorbește frumos și cu personalitate. Mi-a zis că lui nu îi este frică de nimic. Vine să facă vizita medicală. Nu e mare lucru. El era la Brăila, acasă. Mi-a zis: ‘Da, nea Gigi. De la Brăila la București fac două ore. Mâine sunt acolo la vizita medicală’.

Mi-a plăcut mult. Are personalitate. Nu e doar un jucător de valoare. Pare un băiat cu foarte mult caracter. A fost o discuție pe care am avut-o personal. I-am explicat ce planuri am cu el. Băiatul mi-a zis că e în regulă și a spus că, dacă cluburile s-au înțeles, o să vină să semneze actele.

I-au convenit toate condițiile pe care i le-am spus. Are și el un impresar. Bîrligea vine mâine la vizita medicală. Vrem neapărat să-l punem pe lista UEFA”, a spus Gigi Becali, conform Fanatik.

Ce salariu va avea Bîrligea la FCSB? Contract de cinci ani cu „roș-albaștrii”

Finanțatorul celor de la FCSB a anunțat că a ajuns la un acord cu patronul clubului CFR Cluj, Neluțu Varga, în privința transferului atacantului român Daniel Bîrligea.

În căutarea unui jucător de atac pe tot parcursul perioadei de transferuri din vară, Becali s-a arătat nemulțumit de evoluțiile lui Daniel Popa, adus de la „U” Cluj. Dezamăgit de forma acestuia, Gigi și-a îndreptat atenția către Florin Tănase, fotbalistul pe care l-a apreciat în trecut. Totuși, nici Tănase nu a reușit să se ridice la nivelul așteptărilor patronului, după perioada în care nu a mai evoluat la nicio echipă, astfel că Becali a decis să-l transfere pe Bîrligea de la CFR Cluj.

Mutarea s-a realizat pentru suma de 2.000.000 de euro, plus 15% dintr-un eventual transfer al jucătorului în vârstă de 24 de ani. De asemenea, Becali a mai spus că Bîrligea va semna un contract de 5 ani cu FCSB, fiindu-i asigurat un salariu lunar de 25.000 de euro.

„M-am înțeles cu Neluțu Varga, am bătut palma. Știu că este un om de onoare, aşa a fost întotdeauna. Bîrligea vine la FCSB, mâine vine la vizita medicală. I-am dat lui Neluțu Varga două milioane de euro plus 15% dintr-un eventual eventual transfer, la care se mai adaugă nişte bonusuri de perfortmanță. Am luat atacantul pe care mi l-am dorit, în momentul de față cred că FCSB este acoperită pe toate posturile. E un transfer foarte tare, Bîrligea e un jucător de mare valoare.

I-am dat lui Bîrligea un salariu de 25.000 de euro lunar, mâine vine să facă vizita medicală. V-am promis că fac o echipă de Liga Campionilor, dacă nu s-a putut anul acesta, o fac anul viitor. Și până la urmă tot voi ajunge cu FCSB în Champions League”, a mai spus Becali, potrivit aceleiași surse menționate anterior.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel