Echipa nationala Una spune Răzvan Lucescu, alta înţeleg scoţienii. De la "are nevoie de o echipă care să îl ajute mult" la "i-a pus la îndoială angajamentul şi calităţile de lider"

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Presa scoţiană scrie că Răzvan Lucescu, antrenorul lui PAOK Salonic, "l-a măcelărit" pe Ianis Hagi, despre care ar fi spus că îi lipseşte angajamentul, dar şi că i-a pus la îndoială calităţile de lider. Iată, însă, ce a spus de fapt Răzvan Lucescu. 



Ianis Hagi a jucat în toate cele 4 meciuri ale României la EURO 2024, ultimele două din postura de titular. Acesta a intrat de pe bancă cu Ucraina şi Belgia, şi a început din primul minut cu Slovacia şi Olanda. În meciul cu Slovacia, Ianis Hagi a obţinut lovitura de la 11 metri din care Răzvan Marin a egalat, asigurând astfel primul loc în grupă României. 

”Eu cred că Ianis la așa cum este el construit, cu talentul lui are nevoie de o echipă în spate care să-l ajute foarte mult, să-și pună în valoare tehnica și viziunea lui de joc. El nu este un jucător de efort deosebit!

El este un jucător care trebuie să știe că ceilalți sunt bine poziționați, că-l acoperă când face vreo greșeală, să aibă această liniște și libertate de a face și greșeli pentru a-și pune în valoare calitatea lui, viziunea în primul rând a jocului.

Ianis Hagi are o viziune extraordinară, are o calitate de joc, de pasă, cum nu sunt mulți în momentul de față în echipa națională. Nu pot să vorbesc de afară...”, a spus Răzvan Lucescu într-un interviu video pentru GSP. 

Presa scoţiană anunţă că Lucescu jr l-a măcelărit pe Hagi jr

"Indiferent dacă analiza este bună sau rea, ea l-a pus, fără îndoială, pe Ianis Hagi în lumina reflectoarelor, iar expertul român poate fi nemilos. După ieșirea umilitoare de la EURO 2024, în fața Olandei, antrenorul român Răzvan Lucescu și-a spus părerea despre mijlocașul lui Rangers. Antrenorul lui PAOK l-a măcelărit pe internaționalul român, căruia i-a pus la îndoială atât angajamentul, cât și calitățile de lider.

Este un atac usturător al lui Răzvan Lucescu asupra lui Ianis Hagi. Mijlocașul lui Rangers are doi ani de la o accidentare foarte gravă la ligamentele încrucișate și este probabil norocos că încă mai joacă fotbal. Deși dezvoltarea lui Hagi a fost grav împiedicată, au existat momente importante în tricoul Rangers, care îi vor face pe fanii de pe Ibrox să-și susțină mijlocașul împotriva criticilor.

Amintim dubla uimitoare reușită cu Braga, dar și faptul că în sezonul cu 55 de victorii, multe au fost cu 1-0, cu Ianis Hagi marcator. Nu știm dacă Ianis va mai fi aici și în sezonul viitor, dar știm sigur că nu va merge în Grecia, la PAOK. ", scriu cei de la rangersnews.uk.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Echipa nationala




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel