Superliga Romaniei Un fundaş de la Farul Constanţa a semnat cu FCSB. Transfer de 250.000 euro, contract pe 1 an cu opţiune de prelungire. Anunţul lui Becali

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

FCSB a transferat un nou fundaş, arătând intenţia clară a patronului Gigi Becali de a-l trage pe linie moartă pe Vlad Chiricheş. 



Este vorba despre Mihai Popescu, de la Farul Constanţa. 

"L-am luat azi pe Popescu, de la Farul. A semnat 1 an plus 1 an. Am dat 250.000 de euro pe el și lui îi dau 15.000 de euro pe lună. Aveam nevoie de fundaș central. Vin competițiile peste noi.

Mie îmi plăcea de când era la Dinamo. El mi-a scăpat printre degete că nu știam. Nu stăteam eu să văd când e liber Popescu. Dar mi-a plăcut de el când ne-a dat el gol odată cu capul dintr-un corner. Acum vreo 3-4 ani, era la Dinamo.

Și îmi plăcea de el că e războinic, e luptător. Fundașul central trebuie să aibă peste 1,80 m și să fie puternic. Nu e puternic, nu ai ce să faci, la revedere”, a declarat Gigi Becali la Fanatik Superliga. 

Gigi Becali vrea să renunţe la Vlad Chiricheş. 

"Lui Chiricheş o să îi propunem să îi dau banii la zi şi să închidem contractul. Eu aşa vreau. Dacă vrea să rămână... E respectul pentru el, să rămână în club, să lucreze în club. E un om prea bun, prea deştept, deci să fie cu noi în staff. 

Nu ştiu ce s-a întâmplat cu el, nu pot explica. Şi accidentările... Dar să dai direct pasă la adversar, asta te poate nenoroci. Dacă luam golul ăla, eram la revedere", a declarat Gigi Becali. 

Nana Antwi a plecat de la FCSB la Hermanstadt 

"Actele sunt deja semnate. Ne-am înțeles ca marți dimineață să trimitem o mașină la București după Nana Antwi, iar de miercuri el se va prezenta la antrenamnete sub comanda lui Marius Măldărășanu. Eu am o relație foarte bună cu Gigi Becali, iar dânsul îi va suporta și salariul lui Antwi. Oricum, nu cred că la FCSB sunt jucători care câștigă sub 10.000 de euro pe lună. Poate vreun copil, dar nu cred. Noi am mers pe mâna lui Măldă, iar el are un cuvânt foarte important de spus la transferuri. Așa cum am procedat și în cazul lui Buș-Chipirliu. Măldă l-a vrut în cele din urmă pe Buș, iar noi pe Buș l-am adus. Așa și în acest caz. Măldă și l-a dorit foarte tare pe Antwi, iar de miercuri îl va avea sub comanda sa la antrenamnete.

Uitați că am avut răbdare, iar Măldărășanu a pus din nou echipa pe lina de plutire și începe să aibă din nou rezultate foarte bune. În vara asta am adus și niște jucători noi la echipă și le-a trebuit și lor un pic de timp să se integreze în lotul nostru. Ce vești vă mai pot da de Markovic? Pe data de 5 septembrie el se va opera și îl asigurăm că o să fim alături de el din toate punctele de vedere”, a declarat Claudiu Rotar, finanţatorul sibienilor. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel