Fotbal international Un fotbalist de la Burnley, din Premier League, lăsat în afara lotului la Cupa Africii din cauza unor probleme mentale

Data publicării:
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Lyle Foster, atacantul celor de la Burnley, nu a fost convocat la naţionala Africii de Sud pentru Cupa Africii. 



Se pare că atacantul ar avea ceva probleme de ordin mental, care l-ar împiedica să călătorească. Foster a fost pus iniţial pe lista preliminară a Africii de Sud, cu toate că cei de la Burnley au transmis că nu va fi disponibil. În luna noiembrie, Lyle Foster a fost tras pe lista rezervelor la Burnley, din cauza unor probleme de ordin mental. 

Cu toate astea, atacantul de 23 de ani a jucat pentru Burnley pe 16 decembrie contra celor de la Everton, a fost în lot în victoria cu Fulham şi a fost titularizat în meciul de Boxing Day contra lui Liverpool, scrie Reuters. 

Hugo Broos, selecţionerul Africii de Sud, a declarat că a fost surprins de faptul că Foster a jucat contra lui Everton şi l-a sunat pe Vincent Kompany, antrenorul lui Burnley. 

"Mi-a explicat că a jucat 45 de minute, dar că nu era pregătit să călătorească. Există încă pericolul să pice iar în problemele de acum două luni. Aşa că medicii noştri au fost în contact cu cei de la Burnley. Am primit un raport medical care atestă că era imposibil pentru ca Foster să fie la lot", a declarat Hugo Broos. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal international





pixel