Superliga Romaniei Un fost căpitan al Rapidului îi laudă pe Dorinel Munteanu şi Ioan Ovidiu Sabău

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Oţelul Galaţi şi U Cluj sunt revelaţiile sezonului actual din Liga 1. Echipa lui Ioan Ovidiu Sabău conduce campionatul, în timp ce Oţelul Galaţi este pe locul al treilea. Cele două formaţii se înfruntă în meci direct, dar un fost căpitan al Rapidului are numai cuvinte de laudă pentru antrenorii celor două echipe.



Adrian Iencsi i-a lăudat pe Dorinel Munteanu şi pe Ioan Ovidiu Sabău pentru modul în care au schimbat faţa, dar şi mentalitatea unor echipe fără buget prea mare. 

"Văd aceste două echipe în playoff, pentru că am mare încredere în cei doi antrenori. Atât Neluţu Sabău, cât şi Dorinel Munteanu, sunt doi dintre cei mai buni antrenori din campionatul nostru. Foşti mari jucători, dar şi antrenori foarte buni. Cu Neluţu Sabău am fost şi coleg, l-am avut şi antrenor. Are mare calitate. Chiar dacă a avut o pauză de câţiva ani, iată că a revenit şi face lucruri extraordinare. Eu de când mi-a fost antrenor la Târgu Mureş am spus că e un antrenor de mare valoare. Din modul de lucru, felul cum lucrează, cum explică, e un foarte bun tactician, e un foarte bun pedagog, şedinţele de pregătire sunt foarte bune. Dar felul cum lucrează pe teren e ceva ieşit din comun. Mereu are metode noi de lucru. Şi asta se vede, pentru că după atâţia ani în care nu a avut activitate să revină şi să conducă U Cluj pe prima poziţie, şi cu perspectivă foarte bună... jos pălăria. Nu mă miră!", a declarat Adrian Iencsi la GSP Live. 

Dorinel Munteanu, lăudat pentru cum conduce Oţelul

"Legat de Dorinel Munteanu, un fost campion cu Oţelul Galaţi, a preluat echipa din Liga III, a adus-o în Liga I şi acum e în primele 3 locuri. Deci demonstrează că e un antrenor foarte valoros. De asta meciul e foarte interesant. Mai ales că cele două echipe se luptă pentru un loc în primele 6 şi apoi, de ce nu, pentru titlu. Dorinel a creat o echipă foarte disciplinată. Pe unii dintre jucători nu îi ştiam la început de campionat, dar acolo e un mecanism. Echipa e foarte disciplinată şi în afara terenului. Şi la U Cluj, şi la Oţelul Galaţi, dar şi la CFR Cluj, sunt antrenori care cam fac totul. Şi aşa e normal. Antrenorul are principala responsabilitate, şi ei trebuie să se ocupe de tot ceea ce înseamnă fotbal", a mai declarat Iencsi. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei





pixel