Superliga Romaniei Ultimul jucător transferat de Universitatea Craiova, dorit foarte mult de Costel Gâlcă

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Clubul de fotbal Universitatea Craiova a anunțat cooptarea unui fundaș spaniol, în cursul zilei de marți.



„OFICIAL | Bienvenido, Iago! Mult succes în tricoul alb-albastru!”

Universitatea Craiova își întărește compartimentul defensiv prin achiziționarea fundașului dreapta Iago Lopez. Spaniolul în vârstă de 25 de ani va purta tricoul alb-albastru cu numărul 22.

Iago Lopez a evoluat în trecut la echipe precum AD Alcorcon, Logrones, CF Peralada și CD Mirandes.

Fostul fotbalist Robert Niță crede că jucătorul spaniol reprezintă o mutare reușită pentru echipa Științei, Iago Lopez fiind un fotbalist dorit foarte mult de antrenorul oltenilor, Costantin Gâlcă.

Robert Niță: „E un jucător cu o calitate tehnică foarte bună, rapid, și l-a dorit Gâlcă”

„Este un jucător pe care Costel Gâlcă l-a dorit foarte mult și este de apreciat ce face domnul Rotaru. Vine echipa după o înfrângere, și cum s-a întâmplat și Rapid, oamenii investesc, au un plan, se țin de el și uite că mai vine un jucător cu școala spaniolă.

L-am văzut puțin și cred că va ajuta Craiova. E un jucător cu o calitate tehnică foarte bună, rapid, și l-a dorit Gâlcă, cred că va fi un transfer bun pentru Craiova. Bravo, pentru domnul Rotaru. Cred că va fi o mișcare foarte bună pentru Craiova, se va impune să joace în banda dreaptă.

E îmbucurător că oamenii ăștia care bag atât de mulți bani, chiar dacă mai apar insuccese, chiar dacă nu se realizează obiective, continuă să investească și să meargă înainte cu planul pe care îl au.

Ai jucători care știu să paseze la Craiova. Îl ai pe băiatul ăsta, pe Mitriță, pe Bancu, pe Houri. Cam toți pe care i-au luat în ultima perioadă sunt pasatori. Ai văzut ce zice domnul Cârțu că îl vede pe Screciu cel mai bun fundaș central.

Construiești, ai să pleci de joc cu mingea, se vede că sunt aduși niște jucători pe o anumită filosofie. Mă bucur că domnul Rotaru îi dă mână liberă lui Gâlcă și merge pe filosofia asta. Craiova va avea rezultate. Are cel mai bun lot”, a declarat Niță, potrivit Fanatik.

Universitatea Craiova se află pe locul 4, cu 15 puncte, elevii lui Costel Gâlcă înregistrând patru victorii, trei remize și două înfrângeri în actualul sezon al Superligii.

Rezultatele Universității Craiova, în nouă etape disputate

1. FC Hermannstadt - Universitatea Craiova, scor 0-0

2. Universitatea Craiova - UTA Arad, scor 4-2

3. CFR Cluj -  Universitatea Craiova, scor 0-2

4. Universitatea Craiova - Petrolul Ploiești, scor 0-0

5. Sepsi OSK - Universitatea Craiova, scor 1-2

6. Universitatea Craiova - Gloria Buzău, scor 5-1

7. Dinamo București - Universitatea Craiova, scor 2-1

8. Universitatea Craiova - FC Rapid, scor 1-1

9. Poli Iași - Universitatea Craiova, scor 2-0

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel