Echipa nationala Ultimele detalii de la Kaunas, înainte de Lituania-România

Data publicării:
Foto DCSport
Foto DCSport

România înfruntă Lituania marţi, 15 octombrie, în al patrulea meci din Liga Naţiunilor. Tricolorii au maximum de puncte după primele trei partide, 9 goluri marcate şi un gol primit. 



"Ultimele informații de la ședința tehnică de la Kaunas, înainte de Lituania - România: sunt așteptați 3.500 de spectatori, din care aproximativ 300 vor fi români. La ora de start a meciului vor fi 7 grade Celsius, fără șanse de ploaie. Însă pentru că au fost precipitații în ultimele zile, s-a luat decizia ca suprafața de joc să nu mai fie udată", transmite FRF.

Marius Marin avertizează înainte de meci: La Bucureşti ne-au pus destul de multe probleme

 Mijlocaşul Marius Marin a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că Lituania, adversara de marţi din Liga Naţiunilor la fotbal, a pus probleme în partida tur de la Bucureşti, "tricolorii" fiind nevoiţi să abordeze meciul de la Kaunas cu aceeaşi determinare ca la victoria din Cipru.

"Întâlnim un adversar destul de bun. Şi la Bucureşti ne-a pus destul de multe probleme şi cred că ar trebui să intrăm la fel de motivaţi cum am făcut-o cu Cipru. Ne-am propus ca grup să terminăm fiecare meci din grupă cu victorie, pentru că fiecare victorie aduce alta, asta este motivaţia noastră ca echipă, de a creşte, şi de a creşte mentalitatea de învingători", a afirmat Marin.

Acesta spune că Lituania va lupta cu toate forţele încercând să nu retrogradeze într-o grupă inferioară a Ligii Naţiunilor.

"La Bucureşti cred că i-a avantajat şi terenul, dar acum noi trebuie să ne concentrăm pe ceea ce facem noi şi să respectăm ceea ce spune 'Mister' pentru că asta este cel mai important. Am văzut că au o echipă destul de bună, am văzut şi meciul cu Kosovo. Nu meritau să piardă, pentru că au produs un fotbal destul de bun şi cred că mâine vor da totul pentru că este cam ultima lor şansă de a nu retrograda. Noi cred că trebuie să fim determinaţi să terminăm grupa pe primul loc", a mai spus Marius Marin.

Echipa naţională de fotbal a României va disputa partida cu Lituania, din cadrul Grupei C2 a Ligii Naţiunilor, marţi, la Kaunas (21:45), pe stadionul Dariaus ir Gireno.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Echipa nationala




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel