Fotbal Ultima nuntă la care va mai participa Gigi Becali. „E doar o excepție, atât!”

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Patronul „roș-albaștrilor” a declarat că momentele de la eveniment vor putea fi vizionate pe TikTok.



Gigi Becali a mărturisit că va participa la nunta fiului lui Gică Hagi, Ianis, programată pe 14 iulie, chiar în ziua desfășurării finalei Campionatului European de fotbal din Germania.

Becali: „O să vezi că dansez, o să băgăm pe TikTok”

Cândva un împătimit al distracției, Becali s-a limitat în aparițiile de acest gen în ultimii ani, dar a dezvăluit că va fi prezent la seara specială a lui Ianis.

Cu toate acestea, patronul celor de la FCSB a recunoscut că nu are dispoziția necesară pentru concedii sau altfel de petreceri.

„Voia nevastă-mea... O să merg la Ianis, atât, la alte nunți nu mai merg. A avut fina mea Firea cu băiatul nuntă. Nu am mers. Nu mai merg eu la nunți, la botezuri. Nu îmi mai place. În concedii nu merg. Decât să mă trimiți la Monte Carlo și să mă obligi să stau 10 zile...

Să-mi spui: `Bă, stai 10 zile la Monte Carlo sau în fiecare zi câte o bătaie,timp de 10 zile?`. Bă, dă-mi bătaie în fiecare zi, dar la Monte Carlo nu merg! A venit vorba în familie... Am zis decât să mă duci la distracție pe mine acum, mai bine mă bați!

La Ianis nu am ce să fac. Cu Gică vorbeam când eram tineri, necăsătoriți, că o să ne căsătorim, că o să facem copii, că la nuntă... La Gică e doar o excepție, atât. Și la fetele mele. Atât! Altă nuntă, nimic. O să vezi că dansez, o să băgăm pe TikTok”, a spus Gigi Becali, la emisiunea Liga Digisport.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Fotbal




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel