Turnee ATP Stefanos Tsitsipas părăsește turneul de la Roma. Doi tenismeni chilieni, în semifinalele competiției

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Tenismenul grec Stefanos Tsitsipas a fost învins, în faza sferturilor de finală, de chilianul Nicolas Jarry, scor 6-3 5-7 6-4.



Doi chilieni, în penultima fază a competiției italiene

Nicolas Jarry (24 ATP) a trecut în trei seturi de ocupantul locului 8 mondial, Stefanos Tsitsipas, într-un meci care a durat nu mai puțin de două ore și 42 de minute, scor 6-3 5-7 6-4. Chilianul a înregistrat a patra victorie în fața grecului, din cele șase partide în care s-au înfruntat. Pentru Jarry, victoria obținută joi seară reprezintă o premieră, întrucât acesta nu a mai reușit să aceeadă într-o semifinală a unui turneu de categorie Masters până în acest moment.

No better place to create HISTORY ????️????@NicoJarry outlasts Tsitsipas in a three set EPIC and books his spot in his first Masters 1000 semi-final!!!


He will face Paul for a place in the showpiece final.@InteBNLdItalia | #IBI24 pic.twitter.com/fAO1JOfWdF

— ATP Tour (@atptour) May 16, 2024

Jarry îl va întâlni pe americanul Tommy Paul (16 ATP), care a trecut de ocupantul locului 9 în lume, Hubert Hurkacz, scor 7-5 3-6 6-3, într-o luptă de aproape trei ore de joc.

În aceeași fază a turneului, s-a calificat și compatriotul lui Jarry, Alejandro Tabilo (32 ATP), chilianul care l-a învins pe Zhizhen Zhang (56 ATP), scor 6-3 6-4.

În semifinale, chilianul îl va întâlni pe germanul Alexander Zverev (5 ATP), care a trecut de americanul Taylor Fritz (13 ATP), scor 6-4 6-3.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Turnee ATP




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel