Fotbal Transferuri LIVE - toate mutările iernii din fotbal. Echipa care l-a vrut pe Mircea Lucescu transferă de la Dortmund

Data actualizării: | Data publicării:
sursa: Pexels
sursa: Pexels

Perioada de transferuri de iarnă este deschisă între 1 şi 31 ianuarie 2024. Toate mutările din fotbalul european şi nu numai sunt LIVE aici. 



se actualizează...

Sebastian Haller a fost împrumutat de Beşiktaş de la Borussia Dortmund pentru restul sezonului. 

Ioan Filip (34 de ani, mijlocaș) - de la Universitatea Cluj la FC Botoșani, liber de contract. A semnat până la sfârșitul sezonului. Detalii aici. 

Andrei Miron (29 de ani, fundaș) - de la Universitatea Cluj la FC Botoșani, liber de contract. A semnat până la sfârșitul sezonului. Detalii aici. 

Dean Huijsen, fundaş în vârstă de 18 ani, merge de la Juventus la AS Roma, sub formă de împrumut, pentru 650.000 de euro. A semnat până la finalul sezonului.

Sasa Kalajdzic s-a transferat de la Wolves la Eintracht Frankfurt, sub formă de împrumut până la sfârșitul sezonului. 

Thilo Kehrer a semnat cu AS Monaco. Kehrer, în vârstă de 27 de ani, va evolua sub formă de împrumut la AS Monaco până la finalul acestui sezon, când gruparea din Ligue 1 va putea activa opţiunea de cumpărare a jucătorului de la clubul londonez.

Fotbalistul german revine astfel în campionatul Franţei după un an şi jumătate. Recrutat cu 37 milioane de euro de Paris Saint-Germain de la Schalke 04 Gelsenkirchen, în 2018, Kehrer a fost titular în finala Ligii Campionilor din 2020, pierdută de francezi în faţa formaţiei Bayern Munchen. El a fost cedat la West Ham în schimbul sumei de 12 milioane de euro, în vara lui 2022.

Kehrer a fost utilizat în mod regulat în primul său sezon la Londra (38 de meciuri), contribuind la succesul "ciocănarilor" în competiţia Europa Conference League.

Lucrurile s-au complicat însă pentru german în acest sezon, în care a avut doar 12 apariţii în toate competiţiile pentru West Ham şi numai patru dintre ele în Premier League.

Conform unei surse bine informate, AS Monaco îl poate transfera definitiv pe Thilo Kehrer pentru suma de 11 milioane de euro, scrie Agerpres.

Rachid Bouhenna, fundaş care a jucat la FCSB şi CFR Cluj, a semnat cu Poli Iaşi, din postura de jucător liber de contract. 

Isaak Hien s-a transferat de la Hellas Verona la Atalanta, pentru 9 milioane de euro. A semnat până în iulie 2028. 

Atacantul Gelson Martins a plecat de la Monaco la Olympiakos, pentru 3 milioane de euro. A semnat până în iulie 2026. 

Nathaniel Brown. Atacantul de 20 de ani s-a transferat de la Nurnberg la Eintracht Frankfurt, pentru 3 milioane de euro. A semnat până în 2029. 

Rafael Pontelo. Fundaşul de 20 de ani fost cumpărat de Sporting de la Leixoes, pentru 700.000 de euro. A semnat până în 2028.

Kablan Davy Ngoma s-a transferat de la FC Botoşani la Hermannstadt, din postura de jucător liber de contract. 

Tajon Buchanan va semna cu Inter Milano, anunţă Fabrizio Romano. Suma de transfer este de 7 milioane de euro. Jucătorul va ajunge la Milano joi, 4 ianuarie. 

Lucas Beraldo s-a transferat la PSG. Parizienii au plătit celor de la Sao Paulo 20 de milioane euro. 

Matteo Gabia s-a întors la AC Milan, după ce în prima parte parte a sezonului a fost împrumutat la Villareal, în Spania. 

"AC Milan anunţă că a întrerupt anticipat acordul de împrumut al jucătorului Matteo Gabbia la Villarreal. Jucătorul revine la prima echipă începând de miercuri", a transmis AC Milan în comunicatul său.

Format la Milan, Gabbia (24 ani) a disputat în acest sezon 13 meciuri în toate competiţiile cu Villarreal.

Fostul internaţional de tineret ar urma să fie un ajutor binevenit pentru o echipă aflată pe locul 3 în clasament şi care a primit 20 de goluri, având abia a şaptea cea mai bună apărare din Serie A.

"Avem nevoie de un fundaş bun, de un jucător solid, care este foarte prezent pe teren", a explicat directorul tehnic al lui AC Milan, Geoffrey Moncada, conform Agerpres.

Luis Suarez este aproape să semneze cu Inter Miami, echipa la care este legitimat şi Leo Messi, fostul său coleg de la FC Barcelona. Suarez şi Inter Miami s-au înţeles încă din luna noiembrie, însă anunţul oficial s-a lăsat aşteptat. Contractul ar urma să fie valabil un sezon, cu posibilitatea de prelungire pe încă unul. 

Risto Jankov, portarul care a jucat la EURO 2020 cu Macedonia de Nord, va pleca de la Poli Iaşi. 

”Am avut o discuție cu Risto Jankov și el și-a exprimat dorința să plece de la Iași. Ne vom despărți în următoarele zile. Deocamdată este primul jucător care va pleca. Nu putem să renunțăm la nimeni până nu facem alte transferuri”, a declarat pentru ProSport președintele Cornel Șfaițer.

Citește articolul

Presnel Kimpembe şi-a prelungit contractul cu PSG, până în 2026. 

Sursa: Facebook PSG

Luis Phelipe şi Baba Alhassan de la Poli Iaşi, respectiv Hermannstadt, se vor transfera la FCSB din iarnă. Clubul patronat de Gigi Becali a bătut deja palma cu cei doi jucători. Pentru Luis Phelipe, FCSB a plătit 200.000 de euro, dar ieşenii vor păstra şi un procent de 20% din revânzarea jucătorului. 

În ceea ce îl priveşte pe Baba Alhassan, Gigi Becali a scos din buzunar 600.000 de euro. 

RB Leipzig a oferit 25 de milioane de euro celor de la Napoli pentru Eljif Elmas, iar italienii ar fi acceptat. Elmas ar fi deschis unei astfel de mutări. Transferul va fi unul definitiv, transmite jurnalistul specializat pe transferuri Fabrizio Romano. 

Sursa: Captură X Fabrizio Romano

Donny van de Beek, jucătorul pe care Manchester United plătea celor de la Ajax nu mai puţin de 39 de milioane de euro, a fost împrumutat la Eintracht Frankfurt. Potrivit jurnalistului Fabrizio Romano, în contract a fost inclusă şi o clauză de achiziţie, dar nu este obligatorie. Aceasta ar fi de 11 milioane, plus alte 4 milioane sub formă de bonusuri. 

Sursa: Captură X Fabrizio Romano

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel