Echipa nationala Toto Tamuz, fost internaţional israelian cu meciuri în Liga 1, a prefaţat meciul dintre Israel şi România. "Ne vom califica"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Toto Tamuz, fost fotbalist al celor de la Petrolul Ploieşti şi de 10 ori selecţionat în naţionala Israelului, a prefaţat meciul de sâmbătă, 18 noiembrie, cu România. 



"Fotbalul nu e aşa important după teroarea care s-a întâmplat. E o situaţie foarte dureroasă pentru întreaga ţară. A fost o mare traumă şi un mare şoc pentru toată lumea. E greu să te concentrezi în astfel de meciuri când toată naţiunea suferă.

În fotbal, și dacă nu te antrenezi o săptămână iţi afectează starea fizică. Dar nu ar trebui să fie o problemă fizică la națională. E un lot mare convocat de Israel aşa că selecționerul va putea să împartă minutele între jucători.

Cred în Israel, cred că vor scoate rezultate bune în aceste două meciuri şi ne vom califica”, a declarat Toto Tamuz, citat de GSP. 

Andrei Raţiu, încrezător că România se poate califica la EURO 2024

"Şansele de calificare la EURO sunt foarte mari. Meci de meci am fost o echipă unită şi am crescut ca grup şi cred că avem o şansă mare să ne calificăm. Nu este o presiune pentru noi, cred că întotdeauna am fost un grup unit şi atmosfera a fost întotdeauna bună la naţională", a declarat Raţiu într-un interviu pentru pagina de YouTube a Federaţiei Române de Fotbal.

El speră ca România să se califice la turneul din Germania de anul viitor şi să aibă familia alături, în tribune.

"Ar fi ceva extraordinar şi special pentru toţi românii să ne calificăm. Ar fi ceva special pentru mine să am familia alături la turneul din Germania. Sper să fie acolo", a adăugat Raţiu.

România va juca sâmbătă cu Israelul, la Felcsut (Ungaria), pe Stadionul Pancho (21:45), iar pe 21 noiembrie va înfrunta Elveţia, la Bucureşti, pe Arena Naţională (21:45).

România ocupă locul doi în clasamentul Grupei I, cu 16 puncte (8 jocuri), la egalitate cu liderul Elveţia. Israel, ocupă poziţia a treia, cu 12 puncte din 8 partide, urmată de Kosovo, 10 p (8 j), Belarus, 6 p (8 j) şi Andorra, 2 p (8 j), scrie Agerpres. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Echipa nationala




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel