Fotbal international Tensiuni în vestiarul lui Tottenham. Cristian Romero a greşit la golul lui Arsenal, dar i-a acuzat pe şefii echipei

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Tottenham a pierdut cu Arsenal, scor 1-0, dintr-o greşeală a argentinianului Cristian Romero. Fundaşul a răbufnit, însă, la adresa conducerii echipei. 



Concret, argentinianul i-a acuzat pe cei din conducerea lui Tottenham că nu au pus la dispoziţia jucătorilor care au fost la echipele naţionale mijloace prin care să revină mai repede la echipă. 

"Tottenham a pierdut din nou cu Arsenal. N-au fost în stare să lupte până la final pentru că niște detalii au făcut diferența. Tottenham a fost singurul club din Premier League care i-a pus pe jucătorii ei să se întoarcă singuri de la echipele naționale, fără nicio logistică corespunzătoare.

A fost decizia șefilor echipei. Tottenham a fost dezavantajată pentru că jucătorii echipei s-au întors în Anglia mai puțin odihniți decât ceilalți. Cuti Romero a jucat cu febră musculară", a fost postarea distribuită și ștearsă de argentinian. 

Postecoglou, critici indirecte la adresa lui Romero 

”Cred că, per total, a fost un meci destul de strâns. Am controlat partida în cea mai mare parte a meciului, dar nu am profitat de ocaziile pe care le-am avut și nu le-am concretizat.

Ne-am pierdut concentrarea la golul încasat. Știam că ei au jucători înalți care atacă bine mingea, dar ne-am oprit pentru o secundă.

Cred că am spus ce aveam de spus. În mare parte, am dominat și teritorial, am avut posesia, dar  nu am profitat de ea și am fost pedepsiți”, a declarat tehnicianul născut în Atena.

Tottenham are doar 4 puncte în primele 4 etape din Premier League şi este pe locul 13. 

Radu Drăguşin a fost rezervă neutilizată la derby-ul cu Arsenal. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal international




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel