UEFA Euro 2024 Tensiuni în lotul Olandei înainte de meciul cu România? Rafael van der Vaart spune ce mentalitate au olandezii

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

România va înfrunta Olanda în optimile EURO 2024, marţi, 2 iulie, de la ora 19:00, la Munchen. 



"Suntem crescuţi cu mentalitatea că suntem cei mai buni. Nu înseamnă că suntem aroganţi. Dar la acest turneu nu am jucat deloc fotbalul pe care îl aşteptam. Dacă pierzi cu Austria, înfrângere meritată, e clar că trebuie schimbat ceva, trebuie schimbat sistemul. Şi poţi da vina pe antrenor, dar până la urmă e vina jucătorilor. Cred că lucrurile se vor schimba în bine în meciul cu România. 

Noi avem o apărare bună, dar ca să câştigăm meciuri trebuie ca Depay să fie într-o formă foarte bună. Să sperăm că încrederea lui va fi mai bună în meciul cu România. Xavi Simmons trebuie să joace şi el bine, Malen în dreapta la fel. Trebuie să fim la cel mai înalt nivel, altfel nu vom câştiga", a declarat Rafael Van der Vaart în emisiunea Euro Show, de la Prima Sport. 

Koeman anunţă că nu vor fi schimbări mari în primul XI al Olandei 

Selecţionerul naţionalei de fotbal a Olandei, Ronald Koeman, spune că nu vrea să intre în panică înainte de a înfrunta România în optimile de finală ale Euro 2024, de marţi, în ciuda unei prestaţii dezamăgitoare a elevilor săi în faza grupelor, scrie AFP.

"Nu cred că voi face schimbări importante în 11-le de start pentru partida cu România de marţi seara. Nu ar trebui să ne panicăm din cauza unui singur rezultat. Se întâmplă ca uneori adversarul să fie mai bun", a spus luni seara Ronald Koeman.

"Acceptăm criticile şi vrem să-i mulţumim pe suporteri marţi. Am senzaţia că vom avea o reacţie bună după meciul cu Austria", a adăugat Koeman, campion european în 1988 ca jucător, scrie Agerpres.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: UEFA Euro 2024




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?