Fotbal international Tatăl lui Lamine Yamal a ajuns la spital după ce a fost înjunghiat în Barcelona

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Tatăl jucătorului spaniol Lamine Yamal ar fi fost transportat la spital, după ce a avut un conflict în orașul Mataro din provincia Barcelona.



Mounir Nasraoui s-ar afla în afara oricărui pericol

Mounir Nasraoui, tatăl tânărului jucător spaniol Lamine Yamal, a fost înjunghiat în Barcelona, potrivit presei internaționale.

Incidentul ar fi avut loc miercuri seară, într-o parcare din Mataro, oraș situat în provincia Barcelona, la 30 km nord-est de centrul orașului Barcelona. ​​

Nasraoui a fost transferat la spitalul Can Ruti din Badalona, primele informații susținând că ar fi fost într-o stare gravă, dar stabilă. Totuși, ultimele detalii despre starea tatălui lui Lamine Yamal menționează că Nasraoui „este în afara oricărui pericol” și a fost externat pentru a se recupera acasă.

La Vanguardia a explicat că secția de poliție Mossos d'Esquadra din Mataro a preluat cazul și a reușit deja să repereze mai mulți martori, dar mai multe detalii privind modul în care a avut loc incidentul nu se cunosc până în acest moment.

Evenimentul s-ar fi produs, totuși, din cauza unui conflict anterior, al cărui motive sunt încă necunoscute. Pe platforma X, cunoscută anterior sub numele de Twitter, au fost publicate mai multe videoclipuri în care se observă cum Nasraoui ar avea un conflict cu vecinii din Mataro, miercuri după-amiază. Pe de altă parte, contul The Informant scrie că tatăl jucătorului de 17 ani ar fi fost implicat într-un conflict cu patru nord-africani, în urma căruia a fost înjunghiat și transportat în stare gravă la spital, iar trei dintre agresori ar fi fost deja prinși de către autoritățile spaniole, unul fiind căutat în continuare.


Lamine Yamal este cel mai tânăr jucător al Spaniei care a făcut parte din echipa națională de fotbal, la EURO 2024. El a făcut parte din echipa care a învins Anglia în finala de la Berlin, pe 14 iulie, scor 2-1.


Orașul Mataro, unde Yamal și-a petrecut primii ani din copilărie, a sărbătorit în urma victoriei, cu numeroși oameni celebrând pe străzi. La doar câteva minute după ce echipa sa a luat trofeul, Yamal a fost numit tânăr jucător al turneului. De asemenea, el a fost cel mai tânăr jucător care a evoluat vreodată la un Campionat European.

Cei mai tineri jucători din istoria EURO

Până la performanța lui Yamal, recordul de cel mai tânăr jucător la un turneu final de Campionat European era deținut de polonezul Kacper Kozlowski, care a evoluat la vârsta de 17 ani și 246 de zile în meciul împotriva Spaniei (1-1), pe 19 iunie 2021.

16 ani și 338 zile: Lamine Yamal (Spania - Croația 3-0, 15 iunie 2024)

17 ani și 246 zile: Kacper Kozlowski (Spania - Polonia 1-1, 19 iunie 2021)

17 ani și 349 zile: Jude Bellingham (Anglia - Croația 1-0, 13 iunie 2021)

18 ani și 71 zile: Jetro Willems (Olanda - Danemarca 0-1, 9 iunie 2012)

18 ani și 115 zile: Enzo Scifo (Belgia - Iugoslavia 2-0, 13 iunie 1984)

18 ani și 117 zile: Jamal Musiala (Germania - Ungaria 2-2, 23 iunie 2021)

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Fotbal international




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel