UEFA Euro 2024 Surpriză uriaşă în grupa României la EURO 2024. Slovacia învinge Belgia şi egalează tricolorii la puncte

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Slovacia a egalat România la puncte în grupa E a EURO 2024. 



Slovacia a învins Belgia cu 1-0, graţie unui gol marcat în startul primei reprize de Schranz (minutul 7) şi acumulează 3 puncte în grupa E, la fel ca România. Tricolorii sunt pe primul loc, după ce au învins Ucraina cu 3-0 în primul meci al zilei. 

Slovacia este pe locul 48 în clasamentul mondial, în timp ce Belgia ocupă locul al treilea. 

Următorul meci al Slovaciei este în faţa Ucrainei, în timp ce Belgia va înfrunta România. 

Edi Iordănescu: Trebuie să scoatem ceva şi din meciul cu Belgia, ca să ne îndeplinim obiectivul 

"Mi-aş dori să ne calificăm, să ieşim din grupe. Eu nu aş vrea să vorbesc despre ce am avea nevoie pentru a merge mai departe, asta face parte şi din jocul rezultatelor. Eu nu gândesc aşa, eu mă gândesc la următorul meci. Pentru că ne aşteaptă un meci foarte greu, cu un adversar de cel mai înalt nivel. Un adversar care ştiu că are ca obiectiv câştigarea trofeului. De aceea trebuie să ne punem din nou în slujba echipei, să scoatem ceva şi din meciul cu Belgia care să ne ajute în realizarea obiectivului nostru. După care vom vedea, o luăm pas cu pas", a afirmat el.

Edward Iordănescu a subliniat că datorită suporterilor a simţit că victoria cu Ucraina de la Munchen a fost realizată pe pământ românesc.

"Sunt foarte fericit, la fel este şi echipa. Este o victorie obţinută pe pământ românesc, cel puţin asta am simţit eu. Nu sunt cuvinte mari, e o realitate. Românii au fost prezenţi peste tot, i-am simţit mereu, efectiv pe mine m-au copleşit. Au fost sentimente... şi cred că e pentru prima oară de când antrenez când îmi pierd controlul. Le mulţumesc celor care ne-au susţinut, care au fost alături de noi azi aici, dar şi oamenilor din ţară care sunt sigur că sunt fericiţi. Această echipă are un suflet mare, efectiv azi s-a jertfit pentru rezultat, pentru România şi pentru români. Jucătorii au fost fabuloşi", a explicat tehnicianul, citat de Agerpres.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: UEFA Euro 2024




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel