Fotbal Supărare la AC Milan, după ce Noah Okafor s-a accidentat în meciul România-Elveţia, de pe Arena Naţională

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Noah Okafor, atacantul Elveţiei, s-a accidentat în meciul cu România. 



 Accidentarea fotbalistului elveţian Noah Okafor în meciul pe care care naţionala sa l-a disputat marţi împotriva României a stârnit nemulţumire la AC Milan, clubul italian la care este legitimat acest jucător, scrie vineri site-ul TuttoMercatoWeb.

Noah Okafor s-a accidentat în întâlnirea de marţi de pe Arena Naţională din Bucureşti, din ultima etapă a fazei grupelor în preliminariile EURO 2024. Okafor, o extremă în vârstă de 23 de ani, a fost folosit de selecţionerul Elveţiei, Murat Yakin, în toate cele trei partide din ultima fereastră rezervată echipelor naţionale în acest an. Atât Elveţia, cât şi România erau deja calificate la EURO înaintea meciului de la Bucureşti.

Vineri, în conferinţa de presă premergătoare meciului din Serie A cu Fiorentina, antrenorul lui Milan, Stefano Pioli, a fost întrebat dacă a discutat cu Murat Yakin în legătură cu Okafor.

"Nu i-am sunat niciodată pe antrenori, am un mare respect pentru munca lor. Ei ştiu ce să facă, din păcate calendarele nu sunt corecte. Nu este doar problema lui Okafor, ci este un lucru general care trebuie abordat cu seriozitate de către toate părţile implicate, calendarul trebuie să fie mai diluat, mai puţin comprimat, pentru că acest lucru nu este bun pentru jucători şi, prin urmare, nici pentru spectacol", a răspuns Pioli.

Echipa sa nu va conta în weekend pe doi fotbalişti importanţi din compartimentul ofensiv, portughezul Rafael Leao, accidentat, şi francezul Olivier Giroud, suspendat.

Milan este pe locul 3 în Serie A, cu 23 de puncte după 12 etape, la mare distanţă, 8 puncte, de lider, marea rivală Inter Milano, scrie Agerpres.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel