Superliga Romaniei Ştefan Bodişteanu a explicat cui i-a făcut semn să tacă după golul cu Farul Constanţa

Data publicării:
Captură Prima Sport
Captură Prima Sport

Ştefan Bodişteanu a adus prima victorie a celor de la FC Botoşani în acest sezon, 1-0 cu Farul Constanţa în deplasare. A fost primul meci al lui Liviu Ciubotariu pe banca botoşănenilor. 



După ce a înscris împotriva echipei care l-a cedat în această vară la FC Botoşani, Ştefan Bodişteanu a dus degetul arătător la gură şi a părut că face semn cuiva să tacă. La 3 zile după meci, Bodişteanu a explicat cui îi era adresat acel gest. 

"A fost o reuşită specială pentru mine, ţinând cont că am jucat la acel club. Sunt şi primele 3 puncte din acest campionat. Sper să fie un început pentru noi şi să acumulăm cât mai multe puncte din următoarele meciuri. E o reuşită importantă pentru mine, am ajutat şi echipa, a fost un meci foarte bun, cu mult sacrificiu din partea echipei. 

Acel gest a fost pentru unii oameni care nu ştiu ce caută la meciuri, care vin să înjure. Mai bine stau acasă decât să vină să înjure jucătorii. Nu a fost o poliţă, nu am făcut acel gest din răutate pentru nimeni, a fost ceva ce am simţit să fac pe moment. Nu cred că am avut de achitat nicio poliţă. Probabil meritam mai mult acolo, dar nu mai am treabă cu ce se întâmplă sau s-a întâmplat acolo, mă simt foarte bine la FC Botoşani, sunt gata să dau totul pentru echipă şi sper să avem rezultate foarte bune", a declarat Ştefan Bodişteanu. 

Valeriu Iftime i-a promis noi transferuri lui Liviu Ciubotariu 

Pentru antrenorul Liviu Ciubotariu a fost debutul perfect, la doar trei zile după ce i-a luat locul lui Bogdan Andone. 

”Eu am venit de trei zile, am lucrat foarte puțin, dar vreau să-i felicit, pentru că nu e ușor să câștigi cu Farul Constanța, pentru că e o echipă cu multă calitate, atât individuală cât și colectivă.

Nu a fost ușor, dar am fost foarte bine organizați, e adevărat că am avut parte și de puțin noroc, face parte din joc. O primă repriză bună, de partea noastră. În a doua era clar că o să se schimbe lucrurile după eliminarea lui Friday.

Nu am văzut foarte bine, dar dacă arbitrul a luat decizia, înseamnă că a meritat cartonașul roșu. Mă bucur pentru jucători, pentru că aveam nevoie de moral. În aceste trei zile au fost foarte apăsați.

Am făcut o mișcare astăzi și după cinci minute am oprit antrenamentul, le-am spus că nu înțeleg această liniște. Trebuie să jucăm fotbal, să arătăm bine la meci, nu să fim stresați, să fim apăsați.

Un copil foarte talentat Bodișteanu, și mie mi-a plăcut foarte mult. Mă bucur că a ajuns la noi și e jucătorul nostru.

Întâlnim campioana României, pe FCSB, o echipă foarte bună. Important e să recuperăm din jucătorii accidentați.

Trebuie să mai vină jucători, avem nevoie de concurență pe posturi. Am vorbit cu conducerea, vom aduce întăriri, cel puțin 4-5 jucători”, a declarat Liviu Ciobotariu.

Pentru FC Botoşani, urmează meciul de acasă, din etapa a IV-a, cu FCSB. Partida are loc sâmbătă, 3 august, de la ora 22:00, pe stadionul Municipal din Botoşani. FCSB nu a reuşit să obţină nicio victorie în primele 3 etape ale acestui sezon, având două egaluri şi o înfrângere. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel