UEFA Euro 2024 Foto/ Stanciu, susţinut la EURO 2024 de omul care l-a ajutat să treacă peste o accidentare gravă. "Fără acea pungă de zahăr, iubitorii fotbalului nu s-ar mai fi bucurat"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

România a învins Ucraina la EURO 2024 cu 3-0, iar primul gol a fost marcat de Nicolae Stanciu, cu o execuţie superbă. 



Nicolae Stanciu a şutat din prima, de la 20 de metri, direct în vinclul porţii lui Andriy Lunin, portar legitimat la Real Madrid. Tot Stanciu a fost aproape de un alt gol antologic, dar şutul său din corner a lovit bara transversală. Nicolae Stanciu a fost susţinut din tribunele stadionului din Munchen de omul care l-a ajutat să treacă peste o accidentare teribilă suferită la 16 ani, tatăl său. 

"În 2009, pe când avea 16 ani, Nicolae Stanciu a suferit o accidentare gravă la genunchi. Recuperarea a fost povestită de el în filmul "În inima Naționalei": "După ce m-am operat, am făcut exerciţii de recuperare acasă, singur. Nu ne-am permis să mergem la o clinică specializată. Legam o pungă de zahăr şi făceam ce arăta în pozele pe care le primisem printate de la medicul de la Bucureşti". 

Domnul din stânga imaginii este cel ce a cumpărat acea pungă de zahăr. 15 ani mai târziu, tatăl lui Nicu a fost la meciul cu Ucraina și inima lui a fost plină de mândrie! Mulțumim și noi, domnule Stanciu, fără acea pungă de zahăr iubitorii fotbalului poate nu s-ar mai fi bucurat de golul minunat al lui Nicu!", au transmis cei de la Federaţia Română de Fotbal pe Facebook. 

Nicolae Stanciu a fost declarat omul meciului şi a primit şi un trofeu pentru acest lucru. 

"Cred că după naşterea fetiţelor mele, e cea mai fericită zi, atât din viaţa mea, cât şi a colegilor. Cred că ce am trăit azi nu se mai poate repeta, e de neegalat. Vreau să le mulţumesc din suflet, eu şi colegii mei, acestor suporteri minunaţi. Ce ne-au făcut să simţim azi, în timpul meciului şi la imn, e ceva ce trăieşti o dată în viaţă. Sper că i-am făcut fericiţi, mândri de noi. Am jucat pentru ţara noastră, pentru români, sper că le-am făcut o bucurie azi. 

Mă bucur că mi-a ieşit execuţia. Pentru mine nu e important să fiu pe lista marcatorilor, tot ce îmi doresc e ca echipa naţională să aibă rezultate, victorii. Nu mă interesează cine marchează. Nici pe mine, nici pe colegii mei", a declarat Stanciu după meci. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: UEFA Euro 2024




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel