UEFA Euro 2024 Stanciu şi Drăguşin, în echipa ideală a primei etape de la EURO 2024, conform L'Equipe

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Cotidianul francez L'Equipe i-a inclus pe Radu Drăguşin şi Nicolae Stanciu în echipa ideală a primei etape din faza grupelor la EURO 2024, după victoria României contra Ucrainei, scor 3-0. 



Nicolae Stanciu a deschis scorul cu un şut la vinclu, de la 20 de metri, în timp ce Radu Drăguşin a avut o evoluţie solidă şi a fost de netrecut de către atacanţii Ucrainei.

"O altă senzație a primei etape a fost Radu Drăgușin (nota 7), care și-a confirmat statutul de cel mai bun jucător român la nivel înalt. Apărătorul lui Tottenham a făcut față atacurilor adversarilor, având un procentaj de 100% al duelurilor câștigate. Într-o echipă cu posesie foarte mică, a fost liderul apărării și le-a permis coechipierilor să atace", a fost descrierea pentru fundașul central.

"Nicolae Stanciu (nota 8) a înscris unul dintre cele mai frumoase goluri din această etapă, în victoria României cu Ucraina. Jucătorul de 31 de ani a prins un șut puternic, cu o viteză de 116 km/h, care a dat tonul pentru restul patidei", a fost descrierea căpitanului României.

Cum arată echipa ideală, în viziunea L'Equipe: Dubravka - Muldur, Drăgușin, Dias, Ake - Ruiz, Barella - Guler, Stacniu, Musiala - Havertz

Citeşte şi Primul XI al României cu Ucraina, cerut în teren şi cu Belgia şi cu Slovacia. "Nicio schimbare poate fi dovada maturităţii"

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: UEFA Euro 2024




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel