Echipa nationala Spectacol incendiar la München! Atmosferă întreținută de Loredana Groza, Marius Moga și Guess Who

Data publicării:
Facebook Echipa națională de fotbal a României
Facebook Echipa națională de fotbal a României

Spectatorii români sunt prezenți pe străzile din München, așteptând meciul echipei naționale a României în fața selecționatei Olandei, din optimile de finală ale EURO 2024.



Românii sunt experți la spectacol. Cod galben la München!

Spectatorii români întrețin atmosfera pe străzile din München, înaintea duelului „tricolorilor” cu „portocala mecanică”. Echipa națională a României va înfrunta astăzi, 2 iulie, selecționata Olandei, în optimile de finală ale EURO 2024, pe Football Arena din München, de la ora 19:00.

Românii deja au luat cu asalt Fan Zone-ul derulat de UEFA pentru ambele galerii, dar și străzile din oraș, așteptând cu nerăbdare să fie alături de jucătorii români, într-un meci istoric.

De reținut este faptul că, pentru a doua oară până acum, România joacă mai mult de trei meciuri la un Campionat European, după ediția din 2000.

De asemenea, este pentru prima dată în ultimii 30 de ani când echipa națională a țării noastre joacă un meci la un turneu final în luna iulie. Ultima oară s-a întâmplat acest lucru la World Cup, 1994.

Ești prezent fizic în orașul german? Iată niște sfaturi transmise de FRF:

Federația Română de Fotbal a pregătit o serie de sfaturi pe care le-a transmis tuturor celor care participă la meciul dintre România și Olanda:

- Folosește autobuzul shuttle pentru a ajunge de la Fan Zone la stadion: acestea vor funcționa începând cu ora 14:00, sunt gratuite, și vor pleca din parcarea Olympiapark, Block 19. La finalul meciului, autobuzele vor pleca spre centrul orașului și înapoi către Olympiapark din capătul esplanadei stadionului.

- Nu veni cu mașina la stadion dacă nu ai parcare rezervată în prealabil.

- Plătește cu cardul: este preferabil să folosești plata cu cardul deoarece vor fi foarte puține puncte în stadion unde se poate plăti cash și este posibil ca acestea să se aglomereze.

Din partea României, în cadrul Fan Zone-ului, sunt prezenți Loredana Groza, Marius Moga și Guess Who, care interpretează piesa „Tot mai sus”, de pe coloana sonoră a filmului „În inima Naționalei”, în timp ce Pavel Bartoș va întreține atmosfera.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Echipa nationala




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel